|
|
||||
|
||||
![]()
α χρησημοποιησω blackwater?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απαραίτητο αν και δεν νομίζω να τα ενοχλούσε λίγο black water για τον λόγο ότι προτιμούν το ενυδρείο να μην έχει και πολύ έντονο φως. Αυτο που θελουν οποσδηποτε ειναι αρκετα φυτα και ξύλα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι ενταξει λες η τα στριμωχνω ? να βαλω και αλλο ενα θυλικο η παρα ειναι για τα λιτρα? αυτο με το φως κατι πρεπει να κανω παντος
|
||||
|
||||
![]()
Έχω δει "πυκνοφυτεμένο" πολύ με 5 anubies σε 120 λίτρα οπότε μια Φώτο θα βοηθούσε .. =p Μπορούν να μπουν 2 θύλακα και ένα αρσενικό νομίζω σε ένα 100 λίτρα ενυδρείο αρκεί να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο και πάντα με το ανάλογο ρίσκο. Μπορείς αντί για black water να βάλεις κάποιο φυτό επιφάνιας πχ pistia η οτιδήποτε παρεμφερές ή φυτά όπως κερατοφυλο και Limnophila τα οποία όταν μεγαλώσουν και φτάσουν στην επιφάνεια θα κόβουν αρκετό φως..
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω μπηκε η φοτο... μαλλον θα τα κρατησω 2 πως το βλεπετε?
|
||||
|
||||
![]()
την εβγαλα απο κινητο για αυτο δεν δειχνει πολυ καθαρα,μπορω να ξανα βγαλω αργοτερα απο ψηφιακη
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Breeding Apistogramma Cacatuoides | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-09 20:59 |
Apistogramma cacatuoides και φίλοι. | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 10-11-04 21:16 |
Apistogramma ramirezi | Tolis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 28-12-02 04:52 |