|
|
||||
|
||||
![]()
καλογεμισμενο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Παναγιωτη!
Αυτο με τα υλικα του φιλτρου δεν εχω καταλαβει. Τα υλικα που πηρα εξτρα ειναι "χυμα" πως τοποθετουνται μεσα το φιλτρο του Juwel? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα τα βαλεις σε διχτακι...δε ξερω αν πωλουν ειδικο τα μαγαζια...εδω δεν εχουν..ετσι τα εβαλα σε αυτα τα διχτακια που εχουν στα σουπερμαρκετ διαφορα προιοντα (οπως συσκευασμενα μινι τυρακια...η προσφορες 1+1) και τα χρησιμοποιω ετσι εδω και πολυ καιρο...δεν ειχα καποιο προβλημα....βεβαια πλυνε καλα τα διχτακια αν κανεις κατι τετοιο...
|
||||
|
||||
![]()
Ok! Μηπως ξερεις ποια σφουγγαρια αντικαθιστω?
Ας πουμε βγαζω ενα μπλε και βαζω την αντιστοιχη ποσοτητα σε siporax και ενα ακομα και βαζω την αντιστοιχη ποσοτητα σε substrat? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1ον. δε ξερω τι υλικο ειναι αυτο στο "καλαθακι" που λες..
2ον. κατι παιζει με το πρασινο σφουγγαρι...καπου αναφερθηκε πως η γιουβελ λεει οτι κανει απονιτροποιηση...αλλα δεν ειναι και 100% σιγουρο... προσωπικα θα εβγαζα το πρασινο σφουγγαρι και καποιο-α μπλε και θα αφηνα ενα η 2 σφουγγαρια στον πατο και πανω τα σιποραξ-σαμπστρατ χρειαζεσαι οπωσδηποτε και σφουγγαρι γιατι κανει και μηχανικη καλη φιλτρανση (περαν της βιολογικης που κανει).. εγω εχω και τον υαλοβαμβακα πανω πανω για μηχανικη φιλτρανση αλλα φροντιζω να τον καθαριζω συχνα..
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία! Τώρα το κατάλαβα και εχω καλή εικόνα! Πρωί πρωί θα τα ετοιμάσω!
Σε ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]()
...Συγχαρητηρια για την αγορα!
![]() -Λοιπον για το φιλτρο.Το υλικο που εχει μεσα μαλλον ειναι αυτο και αρα ειναι βιολογικο υλικο οποτε το αφηνεις. -Βαλε τα υλικα σου ως εξης απο κατω προς τα πανω:Χοντρο μπλε σφουγγαρι,λεπτο μπλε,cirax,substrat pro,siporax, υαλοβαμβακα. Για καποιο διαστημα -10ημερο ασε και το μαυρο σφουγγαρι-ειναι ανθρακας- κατω απο τον υαλοβαμβακα(που δεν ειναι υαλοβαμβακας,αλλα το λεω ετσι για να καταλαβεις πιο λεω),ωστε να τραβηξει οποιες "κακες"ουσιες υπαρχουν στο ενυδρειο σου. Αντε με το καλο να το χαρεις ![]() * με την πρωτη ευκαιρια παρε ενα ακομη φιλτρο ,αλλα και κανενα θερμαντηρα να εχεις "καβα".Σιγουρα υπαρχει εγγυηση αλλα γνωμη μου καλα ειναι να εχεις και δευτερα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |