|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λθπαμαι πολυ γιατι τα ψαρια μετα απο σχεδιν 4 εβδομαδες δεν εχουν βαλει τιποτα στο στομα τους μαλιστα τα δυο εχουν αδυνατησει παρα πολυ δεν ξερω τι να κανω ολες οι μετρισεις ειναι καλες και δεν διχνουν συμπτωματα εξωτερικα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω κάθος η καρδιά δεν είναι οτι καλύτερο τελικά για τους δίσκους, σκουλικάκι άρχισες να τα ρίχνεις;
|
||||
|
||||
![]()
θεοδωρε τι τροφες δινεις ως τωρα?
και μαθε τι τροφες τρογαν εκει που ηταν αν βρεις την ιδια κατα 90% θα φανε τα ψαρια ------------------------- εισαι στο σταδιο οπου αν δε δχτουν τροφη απο εδω και περα να ανησυχεις για αντερικα προβληματα εσωτερικα παρασιτα......εχουν καμια εξωτερικη αλλαγη εκτος το αδυνατισμα ???? ------------------------- μπορεις να βαλεις καμια καθαρη κοντινη φωτο ????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 09-03-09 στις 16:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Περιττωματα?εχεις παρατηρησει?χρωμα??
ρωτα απο εκει που τα αγορασες τι τα ταϊζε εκεινος τοτε!!
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε θερμοκρασία στους 32 για αρχή 3-4 μέρες , βρες κόκκινο σκουλίκη και ξεκίνα . Θεωρητικά στους 32 θα δεις κόπρανα λευκά άν υπάρχει πρόβλημα . Αν δεν φάνε μετά από 3-4 μέρες σε αυτην την θερμοκρασία έχεις 2 επιλογές . Θερμοκρασία 35 για 8 ημέρες για να αποκλείσουμε flagelates και τάισμα με σκουλήκι ή αν παίζει καραντίνα πάμε για φάρμακα αλλά πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα . Προσωπικά θα το πάλεβα με θερμοκρασία .
Εχω το ίδιο πρόβλημα με έναν άγριο καινούργιο στο ενυδρείο 17cm ψάρι το οποίο είναι αδύνατο πολύ και πάω τα βήματα που σε λέω από πάνω |
|
||||
|
||||
![]()
διστυχως εδω στις Σερρες ειναι απιθανο να βρω σκουλικι. Το πετ σοπ ταιζε tetra prima complete food. Το θεμα ειναι οτι ο ενας τωει τα παντα οι αλλοι δυο ομως δεν βαζουν τιποτε στο στομα τους. Η θερμοκρασια ειναι στου31 βαθμους και δεν ξερω μηπως πειραξει τα αλλα ψαρακια αν ανεβασω παραπανω.
|
||||
|
||||
![]()
το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ με έναν δίσκο που πήρα πριν 1.5 μήνα.. Δεν τρώει (τουλάχιστον όσο εγώ τον κοιτάζω) και καμιά φορά τρομάζει άνευ λόγου.
Πρίν αγοράζεις δίσκους θα πρέπει να βάζεις τον μαγαζάτορα να τους ταϊσει μπροστά σου για να δεις κατά πόσο ανταποκρίνονται στο φαγητό.. Η καρδιά που ρίχνεις συνέχεια δημιουργεί πρόβλημα. Αν δεν τρώνε γενικά πάλι καρδιά μπορείς να ρίχνεις μόνο 2 φορές την εβδομάδα.. Εγώ πιστεύω ότι τα ψάρια περνάνε ακόμα περίοδο προσαρμογής και έχουν έντονο στρεσσάρισμα, δεν προτείνω να ρίξεις φάρμακα παρά μόνο να τσιμπήσεις την θερμοκρασία στους 32-33 για καμία εβδομάδα, περιττώματα δεν πρόκειτε να δείς, αφού δεν τρώνε.. Υπομονή είναι η γνώμη μου. Έχω ακούσει χομπίστες που πήραν δίσκους και έκαναν και 2 μήνες να φάνε. Ρίχνε λίγο βιταμίνες και κάνε ότι σου είπαν οι φίλοι παραπάνω.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα θα παω θεσσαλονικη να βρω και σκουλικι και ελπιζω να συνελθουν γιατι θα στεναχωρηθω πολυ αν ψωφισουν. Ειναι κριμα τοση ομορφια να χαθει απο την ασχετοσηνη μου.
|
||||
|
||||
![]()
Θεόδωρε βάλε μας αν μπορείς καμιά φωτογραφία από το ενυδρείο και από τα ψάρια σου!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιεργη συμπεριφορα.... | sharky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-12-08 01:59 |
Συμπεριφορα neon | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-05-08 22:25 |
περιεργη συμπεριφορα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 30-07-07 16:13 |
Να χαρουμε ή να ανυσηχουμε? | shadow | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 26-07-05 22:22 |
Αυξηση θερμοκρασιας....να ανυσηχώ???? | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-05-05 08:39 |