|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο ενυδρείο !
Μπράβο! |
|
||||
|
||||
![]()
πααααααρα πολυ ωραιο......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο σου τα σπαει ! φοβερα χρωματα και ωραιο aquascaping !
Τον διαχυτη βαλτον κατω απο την εξοδο του φιλτρου ωστε η ροη να παρασυρει τις φυσαλιδες σε ολο το ενυδρειο. Δεν αρκει να εχεις αρκετο co2 ,πρεπει να φτανει και σε ολα τα φυτα. Και η κυκλοφορια ειναι πολυ σημαντικη ωστε να μεταφερονται ολα τα στοιχεια της λιπανσης στα φυτα ολου του ενυδρειου. Ενας κυκλοφορητης τυπου korallia θα βοηθουσε πολυ σ αυτο. Οσο για την ισορροπια θα την βρεις σιγα σιγα, το ενυδρειο ειναι ακομα φρεσκο. Στους 4-5 μηνες θα εχει ωριμασει και αν τα κανεις ολα σωστα θα λαμψει. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου!!! Πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο σου
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! =) Αλέξανδρε αυτό με την διάχυση το είχα σκεφτεί και εγώ απλά επειδή το drop checker το έχω από την άλλη μεριά και μου έδειχνε κανονικά διοξείδιο στο νερό είπα να το αφήσω. Θα του αλλάξω μεριά αύριο όμως καλύτερα να μην φαίνετε κιόλας. Επίσης όλα αυτά έχουν γίνει χάρη στο GAB και τα μέλη του που με έχουν βοηθήσει αλλιώς θα είχα ξοδέψει τα 8πλασια σίγουρα χρήματα και δεν παίζει να είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. αυτά! =ρ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε πανέμορφο, νομίζω όμως ότι ο-η Amazonicus σε λίγες μέρες θα στο κρύβουν μια χαρά το φίλτρο, είναι πολύ "προκομμένο" φυτό......
|
||||
|
||||
![]()
Λες? Δεν ξέρω το έχω αρκετό καιρό και δεν πάει και πολύ σε αντίθεση με ότι άλλο έχω μέσα γιαυτο προβληματίζομαι..και τώρα τελευταία τα καινούργια φύλλα που βγάζει είναι κάπως κατσαρά διαφορετικά από τα παλιά και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html
|
|||
|
|||
![]()
Yπέροχο!
Με τι φωτογραφίζεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120λιτρα φυτεμένο(will be)... | Σπύρος Μ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 12-03-09 17:25 |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
Πρώτη παρουσίαση | chemical mac | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 19 | 03-11-08 11:11 |
Πρώτη παρουσίαση (ωχ...) | AlexandraT | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 21-04-08 14:54 |
Πρώτη παρουσίαση 250 λτ κοινωνικού | ChristosΒ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 25-04-07 19:48 |