|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά! Να δώ τι θα βρώ στη Ρόδο... Μάλλον με τα 100δες σαλιγκάρια θα μείνω μου φαίνεται!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να τα παραγγείλεις και μέσω ιντερνετ, πολλοί το έχουν κάνει,
και όχι απαραίτητα από εξωτερικό, το watter inn νομίζω στέλνει αξιόπιστα γρήγορα και σε καλή συσκευασία(απ' όσο έχω ακούσει, δεν έτυχε να παραγγείλω προσωπικά)
|
|||
|
|||
![]()
Εναλλακτικά θα μπορούσες να αφαιρέσεις όσο περισσότερα μπορείς με παγίδες, και από εκεί και πέρα να βρεις τι φταίει και έχει τόσο πολλά (βλέπε πολύ τάισμα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα! Να στείλει κανείς εδώ που βρίσκομαι; Αποκλείεται!!!
![]() Μπά, δε νομίζω να φταίει το τάισμα, είναι προγραμματισμένο πιά αυτό, στάνταρ και λίγο σχετικά, 1 μέρα την εβδομάδα δε ταίζω καθόλου, αλλά νομίζω ότι αυτά αυξάνονται ραγδαία σε αριθμό έτσι κι αλλιώς. Τώρα για παγίδες...Θα πιάσει σε αυτά, είναι πάρα πολύ μικρά, δεν ξέρω... Γιατί κάνω αυτοσχέδια παγίδα (με πλαστικό μπουκάλι και τρύπες και τροφή μέσα για δόλωμα) αλλά αυτά έτσι που είναι μικρά θα ξαναβγαίνουν, ενώ τα μεγάλα δε βρίσκουν απο πού να βγούν... Και τελικά δε μπορώ να πάρω απο Ρόδο, γιατί ήταν η αδερφή μου εκεί σήμερα και θα έστελνε με καράβι, το οποίο τελικά είχε απαγορευτικό και η αδερφή μου επέστρεψε με αεροπλάνο... όλα του γάμου δύσκολα, το ξέρετε αυτό; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειναι τοσο απαιτητικα τα παφερακια...καθαρο νερακι θελουν και κατεψυγμενο σκουλικι για να εξασφαλισεις την τροφη τους....εκτος απο σαλιγκαρακια....επισης λιγη προσοχη με τους συγκατοικους τους...το γεγονος ομως οτι εχεις γκαπυ τα κανει λιγο επιφοβα
|
||||
|
||||
![]()
οχι μονο λιγο αλλα πολυ προβλημα
εχε το νου σου οτι τα παφερακια ειναι αρπακτικα ψαρακια αν εχεις μικρροτερα ψαρια θα εχεις προβλεμ.................... αν τελικα παρεις σαλιγκαρακια παρε τουλαχιστο 1 ανα 20 λιτρα .....
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για όλα παιδιά! Απ' ότι βλέπω όταν ξαναπάω κανένα ταξίδι εκτός Καρπάθου, θα ψάξω να βρώ τα σαλιγκάρια αυτά, ως τότε θα μείνς με τα 100άδες μικρά σαλιγκαράκια...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν τρωει....... | barcelonista | Bettas | 3 | 20-02-09 14:42 |
τι τρωει το χελι? | Nikos95 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 13-11-08 19:09 |
τρωει φυτα? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 22-02-08 17:56 |
Δεν τρωει!!! | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-04-07 20:41 |
o γλυφτης τρωει μικρα?? | Christos k | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 12-01-07 12:29 |