|
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι με μερικα botia θα κανεις δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
TA SALIGKARIA ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΠΟΤΙΑ ΝΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ
|
||||
|
||||
![]()
Ααααα...μάλιστα! Ξέρει κανείς την κοινή τους ονομασία να δώ πως θα τα ζητήσω; Σιγά μη τα βρώ, αλλά λέμε τώρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και η λύση με τα dwarf puffers και δεν θέλουν και πολλά λίτρα γιατί δεν μεγαλώνουν πολύ και έχουν και πολύ ενδιαφέρον σαν συμπεριφορά αλλά δεν είναι για αρχάριους χρήστες και θέλουν εκτός από σαλιγκάρια κατεψηγμένο σκουλίκι
|
|||
|
|||
![]()
Anentome helena λεγονται ή αλλιως assasin snails.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά! Να δώ τι θα βρώ στη Ρόδο... Μάλλον με τα 100δες σαλιγκάρια θα μείνω μου φαίνεται!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να τα παραγγείλεις και μέσω ιντερνετ, πολλοί το έχουν κάνει,
και όχι απαραίτητα από εξωτερικό, το watter inn νομίζω στέλνει αξιόπιστα γρήγορα και σε καλή συσκευασία(απ' όσο έχω ακούσει, δεν έτυχε να παραγγείλω προσωπικά)
|
|||
|
|||
![]()
Εναλλακτικά θα μπορούσες να αφαιρέσεις όσο περισσότερα μπορείς με παγίδες, και από εκεί και πέρα να βρεις τι φταίει και έχει τόσο πολλά (βλέπε πολύ τάισμα)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν τρωει....... | barcelonista | Bettas | 3 | 20-02-09 14:42 |
τι τρωει το χελι? | Nikos95 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 13-11-08 19:09 |
τρωει φυτα? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 22-02-08 17:56 |
Δεν τρωει!!! | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-04-07 20:41 |
o γλυφτης τρωει μικρα?? | Christos k | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 12-01-07 12:29 |