|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω Θόδωρε, δεν έχω και καθόλου εμπειρία...
Βλέπω 1-2 μικρά ψαράκια. Εχουν πάρει χρωματάκι αλλά έχουν μεγαλώσει ελάχιστα. Δεν γνωρίζω εαν είναι τα πρώτα που είδα ή άλλα. Δεν ξέρω με τι ρυθμούς μεγαλώνουν, αλλά έχει περάσει ήδη μήνας από την πρώτη επαφή, δεν θα έπρεπε να έχουν πάρει βάρος; Με τι ρυθμούς μεγαλώνουν άραγε ξέρει κανείς...
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια κι απο μενα βεβαια ! Τσεκαρε και τα φιλτρα μηπως εχει καποια μωρα μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βαριέσε διάβασε αυτό μήπως και βρεις τίποτα. Εγώ να σου πω την αλήθειαδεν το διάβασα προσεκτικά, ίσως αργότερα...
http://www.wetwebmedia.com/FWSubWebIndex/otoreprof.htm και μερικές φώτο http://www.planetcatfish.com/forum/v...=16816&start=0 και κάποια γενικά http://www.squidoo.com/otocinclus Πωπω! Ούτε για πανελλαδικές να ετοιμαζόσουν ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Aν σε 16 ημέρες μεγαλώνουν τόσο πολύ όσο είδα στα link, τότε τα μικρά που βλέπω είναι από νέα γέννα σίγουρα.
¶ρα δεν επιβιώνουν.... κάτι πρέπει να κάνω.... Θα προσπαθήσω να πιάσω κανένα και να το βάλω σε γεννήστρα... (ή να χαρίσω τα υπόλοιπα ψάρια) ------------------------- Παράθεση:
(Καλά που το είπες. Θα βάλω σφουγγάρι στην εισαγωγή)
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 05-03-09 στις 17:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια κι απο μενα!!!!!!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά μπράβο ακι από μένα.!!
![]() Σαν πρώτη κίνηση απομάκρινε τα νέον. Sterbai & otto είναι ένας συνδιασμός που έχω άπό τότε που ξεκίνησα το hobby. Όποια και αν γέννησαν θα είναι δύσκολο να μεγαλώσουν χωρίς επέμβαση. Η πρώτη εβδομάδα αφότου καταναλώσουν τον σάκο τους είναι η δυσκολότερη αφού είναι πολύ μικρά για να φάνε έτοιμες τροφές. Τις γέννες από sterbai τις ταΐσα αυγό τις 2 πρώτες κρίσημες εβδομάδες. Επιπλέον τροφή νεογνών σε σκόνη με τον παρακάτω τρόπο: - βάζεις τροφή και νερό σε μικρό ποτηράκι και αναδεύεις καλά - αφήνεις να κατακάτσει λίγο το ίζημα - παίρνεις με μια σύριγγα το ζουμί από την επιφάνεια για να μην έχει χοντράδια - συνδέεις μακρύ σωληνάκι στην σύριγκα και ρίχνεις το φαγητό στο σημείο που θέλεις. Επιπλέον τα μικρά θέλουν ταισμα 3-4 φορές την μέρα τουλάστιχον.. ![]() περιμένουμε νέες φωτό... καλή επιτυχία, Caverman |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως, αν θυμάμαι καλά στις περισσότερες περιπτώσεις που έχω διαβάσει για γέννες οτο, στο ίδιο ενυδρείο υπήρχαν και κάποια corys ή είχε προηγηθεί γέννα corys.
Φαίνεται πως τα οτοs θέλουν ένα μικρό "σπρωξιματάκι" για να αναπαραχθούν στο ενυδρείο. Εννοείται βέβαια με τις κατάλληλες συνθήκες.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Ramirezi | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 01-12-08 19:15 |
Γέννα convict | sackett | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 27-02-08 22:50 |
γέννα | STAYROS18 | Malawi | 3 | 24-09-07 21:04 |
Η πρώτη γέννα | leonm | Δίσκοι | 20 | 05-06-06 07:35 |
γέννα ancistrus !! | dim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 29-03-06 21:32 |