|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια.ειναι τελειο.μπορεις να μας εξηγησεις λιγο για την θεωρια του πως το τζαμι δεν σπαει αιωρουμενο?τι παχος εχει,μια φωτο απο τα αυτοσχεδια φιλτρα σου κ οτι αλλο εχεις καλοσυνη?ετσι για να παιρνουμε καμια καλη ιδεα.
κ παλι μπραβο.ειναι αψογο! |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως. Και εμένα μου έχει κινήσει την περιέργεια αυτό. Θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα!
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και παλι..
![]() ------------------------- φιλε fitilakia σέυχαριστω.οντος εχω ριξει πολυ δουλεια και εχω ακομα περισοτερη.... στα μικρα ειναι (περιπου) τα ιδια φυλτρα. Μεχρη τωρα 24000 και κατι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σωτος : 05-03-09 στις 18:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Σώτο,
Καταλαβαίνω απόλυτα το γεγονός ότι δεν σε παίρνει για κόντρες για τους λόγους που αναφέρεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: Εφόσον το ξύλο θα κάνει κοιλιά από το βάρος όπως λες, σημαίνει αυτομάτως ότι και το τζάμι του ενυδρείου θα κάνει κοιλία. ¶ρα δεν θα είναι καλύτερα να υπάρχει μια πρόσθετη στήριξη από ένα ξύλο - ραφί? Για να λύσεις το θέμα της κοιλιάς στο ξύλο (και κατά συνέπεια στο ενυδρείο) θα μπορούσες να υποστηρίξεις τα ράφια με ένα στράντζο στο εμπρός και στο πίσω μέρος το οποίο θα έπιανε πάνω στα οριζόντια ξύλα που έχεις. Ειλικρινά πιστεύω πως η κατασκευή που έχεις τώρα είναι πολύ επίφοβη. Εύχομαι να μην εχω δίκιο, αλλά στην θέση σου θα εξέταζα το θέμα με κάποιον μηχανολόγο (εγώ δεν έχω σχέση με αυτά) Μπορεί αυτό που λες να στέκει -δεν το γνωρίζω- αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μπορεί να συμβεί. Με όλη την καλή διάθεση, Στέφανος. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε οπου μπορεις και εχεις ενα τετοιο χωρο
οπου απαιτει μερακι αγαπη χρημα και πολυ μα πολυ ελευθερο χρονο(δλδ χρημα αγαπη μερακι κτλκτλ ) μη γραφεται χαζομαρες για αισθητικη μπλα μπλα μπλα ![]() ![]() ![]() προκειται για fish room οπου πολυ σωστα αναφερθηκε και ως εργαστηρι (και θα προσθαισω) ενυδρειολογιας οπου υπαρχουν ενυδρεια και ειδη ψαριων σε πληθωρα με σκοπο την διατηρηση και την αναπαραγωγη πολυ ομορφη προσπαθεια συγχαρητηρια !!!!!!!! ------------------------- η μονη παρατηρηση μου ειναι οτι εισαι λαθος οπου δε βαζεις κατω απο τα ενυδρεια σου βαση/χοντρο ξυλο να πατανε καλυτερα μια κοιλια σε ενα ξυλο παρα ζορι στο τζαμι εκτος αν στις κατασκευες σου υπηρχε και πατουρα στη μεση εκτος απο τις ακρες ......φροντισε το για ννα κοιμασαι ησυχος τα βραδια ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 06-03-09 στις 09:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ξεχασει να αναφερω οτι συνεργαζομαι με εναν πολυ καλο φιλο γερμανο,ο οποιος μου αγωραζει τις γεννες.. Αυτος ο φιλος εκανε στην γερμανια αναπαραγωγες για 15χρονια,και τωρα συνεχιζει εδω στην κω(εδω και 5 χρονια) εχει τις ιδιες βασεις και δεν ειχε ποτε σε αυτα τα 20χρονια κανενα προβλημα.ακριβως τις ιδιες αποριες ειχα και εγω στην αρχη!! οταν ωμος τις ιδα με τα ματια μου,(πιστικα)Δεν λεω οτι ειναι οτι καλητερο απλα οτι δεν εχει κανενα προβλημα,και αφου εχω πολυ μελον ακομα εκει μεσα ισος να βαλω και κοντρες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.... θα προσπαθησω το απογευμα να σας γραψω τι ψαρια εχω μεχρι τωρα και να ανεβασω και καμια φοτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια φαση το fish room!.καλη δυναμη να χεις!!
ενα ξυλο με ενα λεπτο κ σκληρο φελιζολ οικοδομης θα ηταν πολυ καλη ιδεα αλλα αμα το χεις τσεκαρει οτι ειναι οκ! το θεμα ειναι να εχει ανοχη σε κραδασμους. Στην τελικη δεν πιστευω τοι καποιος που θα μπορουσε να φτιακσει μια τετοια κατασκευη γενικα μεχρι και αυτοσχεδια φιλτρα! οτι θα εκανε ενα τοσο σοβαρο σφαλμα ![]() κατι θα ξερεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες συμπλήρωμα στο εισόδημα σου, για τί αναπαραγωγές εννοείς;
Δλδ τι είδη θα αναπαράγεις, αν επιτρέπεται; ------------------------- Sorry Μου ξέφυγε η δεύτερη σελίδα. Η ερώτηση μου έχει απαντηθεί. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mihalis : 21-08-09 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
"serfarontas" στο φορουμ έπεσα πάλι εδώ και αναρωτιέμαι, τί έχει απογίνει άραγε με αυτό το project του φίλου μας??
Που βρίσκεται άραγε σήμερα?? Αν μπαίνει ο ίδιος στο φόρουμ ή γνωρίζει κανένας συντοπίτης του φίλος ας μας πει τι γίνεται... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fish Room - Μινι φαρμα..... | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 14-01-09 20:54 |
Fish Only | ΔΗΜΗΤΡΗΣ43 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-12-08 00:25 |
rio 125 fish only | mixalis | Fish Only | 7 | 22-11-08 15:38 |
Fish-Only | meni | Fish Only | 9 | 23-09-08 23:27 |
fish only | ginodim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 66 | 29-03-07 11:10 |