|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ μου αρεσει!!
εχει πολυ φως ή ειναι η φωτογραφική;; |
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτο είναι με το κινητό μου γι αυτό βγήκε χάλια και δεν έβαλα και άλλες. Μια χαρα είναι το φως. 24βατ για 60 λίτρα είναι 0,4 βατ ανά λίτρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι δε λεω απλα φαινετε πολυ φωτινή η φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ομορφο και φυσικο! (και αδικημενο απο τη φωτο)..
θα σου προτεινα να αυξησεις το ποσοστο της εβδομαδιαιας αλλαγης νερου στο διπλασιο (30%)..το λενε και τα νιτρικα σου που ναι μεν δεν ειναι επικινδυνα αλλα μπορεις να τα χαμηλωσεις κι αλλο... επισης καλυτερα βαζε λιγο περισσοτερο απιονισμενο για να ριξεις κι αλλο τις σκληροτητες..επισης δε χρειαζεται να ριχνεις υγρο ρυθμιστη για το πεχα...βοηθα προσωρινα μονο και ενδεχομενως να δημιουργησει προβλημα... επισης στα φυτα σου προσθεσε οτι εχεις και blyxa japonica ![]() ![]() τελος διαβασε λιγο για το λαμπεο σου.....αν δε κανω λαθος ισως ειναι ακαταλληλος για τα λιτρα σου..
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που σας αρέσει. Τα νιτρικά είναι ένα πρόβλημα γιατί το νερό της βρύσης ήδη έχει 10 μπορεί και παραπάνω (δεν το έχω μετρήσει με τα υγρά τεστ ακόμα). Ο labeo είναι προσωρινά στο ενυδρείο μέχρι να βρω να τον δώσω. Θα βάλω και αγγελία. Είναι ενός φίλου που τον είχε σε γυάλα μαζί με 2 τιγράκια... Έχω διαβάσει αρκετά για όλα τα ψαράκια πριν πάρω οτιδήποτε. Τώρα για τις φωτό αν πέσει μια σοβαρή ψηφιακή στα χέρια μου θα βάλω καλύτερες. Αλλιώς θα το βγάλω με φιλμ και θα το σκανάρω. Το υγρό για το pH είναι (απ'ό,τι λέει) από εκχυλίσματα βελανιδιάς και είναι ό,τι πιο φυσικό έχω βρει για αυτή τη δουλειά. Και δεν το παρακάνω. Απλά από 7,2 της βρύσης το πάω στο 7.
Σύσταση νερού βρύσης (που δεν έγραψα στην παρουσίαση): pH:7.2 KH:15 GH:18 NO2:0 NO3:10-25(eSHa aqua test) |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετά .όμορφο, φυσικότατο! Νομίζω μόλις δείξουν τα φυτά όλα, θα είναι μιά χαρά!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλή συνέχεια, Caverman |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθεσία και παραμέτροι ποταμών Ν.Αμερικής | Genirous | Αμαζόνιος και περίχωρα | 4 | 09-05-11 10:50 |
40L Φυτεμένο Νότιας Αμερικής | alexinio | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 09-03-09 20:37 |
Βιοτοπικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 05-03-09 13:02 |
Liolios + Filou (Palludarium Κεντρικής Αμερικής) | Liolios | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 15-01-07 15:50 |