|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως το αδικουν,αλλα ειχα την μικρη kodak,ελπιζω εως την αλλη εβδομαδα να εχω βγαλει νεες φωτο με την νεα sony.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, πρέπει να δανειστείς ή αγοράσεις μιά άλλη... δεν φαίνονται όλα τέλεια.
Κι εμένα δε μου αρέσει η ρίζα-δέντρο, αλλά ούτε και πολύ όπως είναι παραταγμένες οι πέτρες... Γενικά πάντως, είναι φυσικά πολύ ωραίο! |
|
||||
|
||||
![]()
Την ριζα δενδρο δεν την εφτιαξα για να δωσω κατι στο τοπιο αλλα για να μαζευω σε πρωτο πλανο τις γαριδουλες και να μπορω να τις παρακολουθω και με αυτην την κατασκευη το πετυχα,ειναι το στεκι τους.
|
||||
|
||||
![]()
Πάαααααρα πολύ όμορφο!!! Διπλό μπράβο για όλη την προσπάθεια αφού είναι DIY το ενυδρείο!! Και το δεντράκι που έχεις φτιάξει με τη ρίζα κ τη moss μου αρέσει πάαααρα πολύ!!! Καλή συνέχεια.....
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά υπέροχο! Μπράβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Μικρό αλλα με πλουσιο εσωτερικό κοσμο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, έχει κάτι μαγικό..
![]() Και το δεντράκι μου αρέσει... Θα μπορούσες (λέμε τώρα) κάνοντας τρύπες, να του "φυτέψεις" κι άλλα κλαδιά και να βάλεις περισσότερη moss ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
Βοηθεια για κοινωνικο ενυδρειο | gordons | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-09-03 22:38 |