|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα! Είχα την εντύπωση οτι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει για τεχνικούς λόγους.
Φαντάζομαι οτι είναι το όνειρο πολλών εδώ ένα fish room..... Να το χαίρεσαι! |
|
|||
|
|||
![]()
Πω πω επαθα πλακα.
Καλα τι δουλεια κανεις αν επιτρέπετε? Μήπως εισαι τιποτα διευθυντής σε καμια ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ?? Μπραβο σου πάντως. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω τι ομορφο υπαρχει στις φωτο
![]() Πολλα ενυδρεια και ψαρια και εξοπλισμος μαλιστα υπαρχουν αλλα δεν βλεπω κατι ΟΜΟΡΦΟ. Σαν αποθηκη απο πετσοπ ειναι. Συγνωμη που εχω διαφορετικη αποψη απο τους περισσοτερους και εντελως φιλικα την παραθετω. Ισως μια μερα να αλλαξει φυσικα και να το δω διαφερετικα αλλα μεχρι τοτε ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οπως λες και εσυ: αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας ![]() αν και συγκληνει η αποψη μου προς την δικια σου delta66 θα ηθελα να πουμε ενα μπραβο στο Σωτο που φαινεται να το εφτιαξε με πολυ κοπο και μερακι!!Απλα θα ηθελα να μας πει την χρησιμοτητα ολου αυτου.... π.χ. αναπαραγωγες η απλα παει βαζει ενα τραπεζακι στη μεση και χαλαρωνει πινοντας καφεδακο!!
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι ότι δεν έγινε για λόγους αισθητικής αυτή η κίνηση. Φυσικά μόνο να υποθέτω μπορώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα βλεπω ενα χωρο που σου δινει τεραστιες δυνατοτητες....αν το ονειρο του φιλου ειναι να φιλοξενησει-γνωρισει-αναπαραγει ποικιλια ειδων...τοτε ειναι πολυ κοντα στην πραγματοποιηση....
αν δε σε ενδιαφερουν τα ακουασκειπ δε χρειαζεται να εχεις κατι "ομορφο"..αν ικανοποιουνται οι απαιτησεις των ψαριων για μενα εισαι αρχοντας... μακαρι να μπορουσα να εχω κι εγω κατι παρομοιο...!!! μπορεις να μεγαλουργησεις εκει μεσα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-09 στις 00:08 |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα fishroom οπου ασχολεισαι με αναπαραγωγες, μεγαλωμα μικρων, και ενα καρο αλλα πραγματα, ειναι ενα "εργαστηρι". Εξυπηρετει αλλες αναγκες και δεν ειναι ενα ενυδρειο επιδειξης, και ως τετοιο, και μια χαρα φτιαγμενο ειναι, και συγχαρητηρια, και δωκε κι αλλες φωτο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω αντιρρηση αλλα απαντησα βασισμενος πανω σε αυτο πιο πολυ και κακως δεν το εκανα παραθεση.
Παράθεση:
Οταν ακουω fishroom νομιζω οτι θα βλεπω ενα χωρο αποκλειστικα με ενυδρεια που εκτος απο τη φροντιδα, αναπαραγωγες κλπ θα ειναι ετσι διαμορφωμενο ωστε να "φιλοξενει" και μενα. (αντε και να χωρανε και 2-3 φιλοι να κατσουν ακομα ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fish Room - Μινι φαρμα..... | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 14-01-09 20:54 |
Fish Only | ΔΗΜΗΤΡΗΣ43 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-12-08 00:25 |
rio 125 fish only | mixalis | Fish Only | 7 | 22-11-08 15:38 |
Fish-Only | meni | Fish Only | 9 | 23-09-08 23:27 |
fish only | ginodim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 66 | 29-03-07 11:10 |