|
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχα γατόψαρα,μπράβο σας!!!
![]() ![]() ![]() Ο Synodontis eupterus σκίζει ![]() ![]() ![]() ![]() Δυστυχώς εγώ δεν έχω S. eupterus καθώς δεν έχω κανένα αφρικάνικο βιοτοπικό ενυδρείο...Τάιζα όμως και χάιδευα έναν σε ένα pet shop που πήγαινα συχνά...μαζί με έναν Green Terror ![]() Κώστα,σε ευχαριστώ πολύ για τις φωτό από τον κούκλο σου! ![]() ![]() Μου αρέσει το ''προσωρινό 2μετρο'' ![]() ![]() ![]() Ανυπομονώ να το δώ στο καινούργιο του ενυδρείο!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εισαι πολυ μπροστα φιλε μου!οντως ετσι εχουν τα πραγματα.. γινονται 2 αλλαγες νερου την εβδομαδα(τουλαχιστον)και χωρις σκουπα παρακαλω.....οσο για την ροη εχεις ιδεα τι βγαζει το 2260?και δεν τρεχει το ενυδρειο μονο με αυτο.....σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,αυτες τις μερες θα ποσταρω και τους pleco.....αναμεινατε....... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε γου
σφαζεις με το μπαμπακι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που κάνεις το καλύτερο δυνατό για τη διατήρησή του μέχρι να στήσεις το μεγαλύτερο!!!
![]() ![]() Περιμένω φωτό από τους pleco!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ένας υπέροχος Panaque L002 από ενυδρείο φίλου... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() 8 corys leucomelas |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί έχετε ενυδρείο(α); | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 97 | 03-09-10 15:20 |
Είδη ενυδρείων (;) | Carebean pirate | Greek Aquarist's Boards | 0 | 28-04-07 13:25 |
180l 2 είδη mbuna | theofilos | Malawi | 55 | 04-10-04 23:48 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |