|
|
|||
|
|||
![]()
xaxaxaa....imaiκl.....ειδες????
αν θες στειλε μου pm με όλες τις λεπομερειες!!!!!! Βασικά εγω ενδιαφερομαι για το ενυδρείο που ειχαν τωρα στα 60ευρω τα 120 λίτρα!!!!! Παιδιαααααα...τησ Ελλάδος παιδιααααααααα...αν κανεις πηρε και δεν το εχει χρησιμοποιησει ...........ας μου στειλει pm........ ------------------------- giouuuuuuuuuuxxxxxxxoouuuuuu...kaneis???? ------------------------- Καλα όλοι την κάνατε για τριήμερο???? Ουαααααααα....μονο εμείς μείναμε στην Πόλη να φυλάμε τα Τείχη???? χιχιχιχιχιχιιιιι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrak2000 : 28-02-09 στις 21:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δεν σου απαντανε που ειναι για να σε παιδεψουν λιγακι. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα
ολοι με τον πόνο μου παιζεται και γω 8α μείνω τελικά χωρίς ενυδρειο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι τριήμερο, για ένα καφεδάκι πετάχτηκα. Πάντως γενικά στις εκπτώσεις το καρφούρ κάνει προσφορές στα ενυδρεία. Κάνε τον κόπο Δήμητρα και διάβασε όλο το thread από την αρχή για να πάρεις πληροφορίες. Είσαι νέα στο χόμπι από ότι καταλαβαίνω. Του καρφούρ τα ενυδρεία αξίζουν μόνο όταν είναι σε προσφορά γιατί ίσως να μην καλύπτουν τις απαιτήσεις μας. Το καλό με αυτά που πήρα είναι ότι αναβαθμίζονται εύκολα από θέμα φωτισμού και έχουν επώνυμο εξοπλισμό (αν και ο κυκλοφορητής θα έλεγα ότι είναι οριακά μικρός). Με λίγα ψάρια και εύκολα φυτά θα είναι ΟΚ πάντως. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί κι άλλο βιολογικό υλικό στο φίλτρο. Αυτά φιλικά για να μην παρεξηγιόμαστε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το διαβασα απο την αρχη..ειλικρινα...
![]() απότι καταλαβαινω θέλει κάποιες "πινελιές", αλλά φαντάζομαι με λίγο μεράκι, λίγο να πιάνουν τα χερια μας γίνεται μια χαρα...απλα να μην εχει διαρροή. ![]() ![]() απλα στα χρηματα αυτα ειδικα για αρχη δεν βρίσκω κατι εξισου καλό, ίσως και καλύτερο. ![]() Αν θες ακόμη να ξεφορτωθείς το δικό σου, στειλε pm με πληροφορίες. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να και η φωτογραφία.
|
|
|||
|
|||
![]()
xmmmm.....endiaferooonnnnnnn
Μετα τριημέρου....μαλλον θα τα πουμε απο κοντα Πρεπει κατι να προσεξω???....ειχες πει πως εχουν λεπτό τζαμι....σε καποιο παλιότερο ποστ ε??? Ειλικρινα θελω να μου πεις....υπάρχει κίνδυνος να γυρίσω καμια μερα σπίτι και θα δω τα ψαρακια μου αραχτα στο χαλι????????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Carrefour Φιλτρο | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-11-07 19:59 |
φιλτρο carrefour | Ryu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 14-10-07 23:28 |
Νεα Ενυδρεία Carrefour | eliasfot1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 11-10-06 15:33 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |