|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι 1,00 μηκος
0,30 πλατος 0,40 υψος πωωωω και την αμμο τωρα που θα την βρω???? μπορω και απο την θαλασσα να την παρω???? |
|
||||
|
||||
![]()
Eχεις τις εξης επιλογες :
α) αγοραζεις αραγωνίτη (νεκρο) απο πετ σοπ. Ειναι ιδανικος γιατι ανεβαζει την σκληροτητα σου β) Βάζεις αμμο απο παραλια. Συνηθως ειναι ασβεστολιθικη οπότε σε βοηθαει στις τιμες του νερου σου. Ομως θα πρεπει να ειναι απο καθαρή παραλια. γ) Βαζεις απλη αμμο απο πετ σοπ. Ειναι αρκετα φτηνη αλλα δεν θα σε βοηθαει στις τιμες του νερου σου Τι τιμες δικτυου εχεις ? ph, gh, kh |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια διαλεγω να παρω αμμο απο καθαρη παραλια, πρεπει να παρω και αρωγιτη???? φιλε σορυ δεν εχω προμυθευτει ακομα τα τεστ για pH ktl...
Ενα ειναι σιγουρο εδω στην κορινθο εχουμε πολυ σκληρο νερο...... Να ρωτησω και κατι αλλο εγω τωρα μεσα στο ενυδρειο εχω χαλικι ασπρο.... και το ενυδρειο ειναι γεματο με νερο και κανω το στρωσιμο με την τροφη και με βοηθεια ενζυμων απο πετσοπ τι θα κανω θα πρεπει να το αδειασω θα εχει πολυ φασαρια???? ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν χρειαζεται να παρεις και αραγωντη....
Ομως καλο ειναι να παρεις τεστ γιατι αλλιως παμε στα τυφλα... Ε....τωρα η αλλαγη αυτη σιγουρα εχει φασαρια και θελει και υπομονη !! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως μπορεις να μου πεις πως μπορω να την κανω για να μην κανω καποια βλακεια σαν αρχαριος που ειμαι?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον καταρχας βγαζεις το φιλτρο σου και το βαζεις να δουλευει μαζι με το βιολογικο υλικο μεσα σε μια λεκανη με νερο του ενυδρειου. Το υπολοιπο νερο του ενυδρειου το βγαζεις. Βγαζεις και το χαλικι και προσθετεις την αμμο. Καλο ειναι να την ξεπλυνεις πρωτα σε μια λεκανη και μετα να την ριξεις στο ενυδρειο. Γεμιζεις το ενυδρειο νερο βάζεις αντιχλωριο και ξανατοποθετεις το φιλτρο στο ενυδρειο μαζι με το βιολογικο σου υλικο.
|
|
|||
|
|||
![]()
αχ τωρα με σκοτωσες το φιλτρο και το βιολογικο υλικο και η αντλια ειναι ολα μαζι σε ενα κουτι biobox κολλημενο πανω στο ενυδρειο....καμια αλλη λυση???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Αντε στραβωμάρα...... ![]() ![]() ![]() tazkorinthos δεν το ειχα δει σορυ.... |
|
|||
|
|||
![]()
αρα δεν βαζω ε.....????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το malawi για να δουλεψει σωστα θέλει απο 250 λιτρα και πανω...και μηκος πανω απο 1,2μ
Αντε στα 180-200 να κανεις ενα species....με κανενα "ηρεμο" σχετικα ειδος... |
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινε κατευθειαν για τανγκανικα Λευτερη!με 2 ειδη μεσα τζουλιντο με μουλτι θα εισαι οκ!γνωμη μου παντα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi for ever | chris7gtir | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 08-01-09 21:29 |
RIO180 - Malawi | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 19-08-08 17:04 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
malawi-φωτισμος | ducatisti | Malawi | 5 | 17-11-07 19:52 |