|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο ορεξη αλλο τιποτα!!!! Αυριο μολις γυρισω απο την σχολη (κατα τις 22:00) θα ξεκινισω κοψιματα και κολληματα, 15αρι πλεξι και δωστου!!! Απλα θα ηθελα να μου πει καποιος με ποια σειρα θα ηταν ιδανικη η τοποθετηση των μηχανηματων/βιολογικων υλικων, για να κανω και τα χωρισματα και να ρυθμισω και το υψος των οροφων... Μεχρι σαββατο πρωι θα ειναι ετοιμο το σαμπ!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλεξι εσυ θα τα κοψεις ? με τι?
ΒΙολογικο δεν πρεπει να βαλεις αν παρεις ζωντανο βραχο. Στο πρωτο διαμερισμα βαλε το σκιμερ, δευτερο κανα σφουγγαρι και μακροαλγες και τριτο αντλια επιστροφης.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το πλεξι θα το κοψω μονος μου, σεγα με λαμα acrylic, σημερα δεν εχω κατι καλυτερο να χησιμοποιησω καθως το εργοστασιο που δουλευει ο πατερας μου θα ειναι κλειστο μεχρι την τριτη, δεν εχω τοση υπομονη.... H αντλια επιστροφης ειναι εξωτερικη... Tο UV που μπορει να μπει?? Ροταω γιατι ολα ειναι custom και θα πρεπει να διαμορφωσω το σαμπ αναλογα...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να δωσεις καποια περισσοτερα στοιχεια για τη λαμα? και το καλυτερο που λες τη θα ηταν?
|
|
||||
|
||||
![]()
H λαμα απλα λεει πανω for acrylic, γενικα η σεγα δεν ειναι οτι καλυτερο, εγω εχω με οδηγο για αυτο την χρησιμοποιω, αλλιως δεν θα κολαγαν καλα μεταξυ τους λογο ανομαλου κοψιματος(η θα ηθελε πολυ κολλα για να γεμισει τα κενα), η καλυτερη λυση θα ηταν ο τροχος(παγκος) οπου το περναγες σε δευτερολεπτα και θα ειχες ακριβια χιλιοστου...
|
|
||||
|
||||
![]()
οπωσδηποτε δεν ειναι η καλυτερη λυση η σεγα και ουτε το συζηταμαι χωρις οδηγο. Με χλωροφορμιο κολας? τροχο ενοεις το δισκο η ενα σταθεροποιημενο ραντιαλ
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοω το ραντιαλ. Δεν ξερω πολλα για την κολλα, παχυρευστη διαφανη, δεν λεει κατι στο δοχειο της, πιθανοτατα ειναι ενα μειγμα χλωροφορμιου γιατι θερμενεται μολις απλωθει στο πλεξι (την αγορασε ο πατερας μου που ασχολειται με αυτα..)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano cube dennerle 30l | kanarini | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 08-12-08 23:42 |
DENNERLE NANO CUBE 30L | vangelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-06-08 19:25 |
Plexi Cube | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 16-12-05 19:37 |