|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπως εσυ εγραψες στο αρχικο ποστ (τρεχει ενα μηνα και με κακο στρωσιμο ) αρα δεν εχει στρωσει το ενυδρειο σου ακομα .......συνεχησε τις αλλαγες και κανε υπομονη
δεν θα επρεπε να εχεις καθολου ψαρια μιας και εισαι στο στρωσιμο και εισαι και στο πρωτο μηνα ......υπερφορτωνεις ενα φιλτρο ενω προσπαθει να στρωσει οποτε δεν ειναι παραδοξο αλλα φυσιολογικο το θεματακι σου
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Mikele!
Παράδοξο δεν θεωρώ τις τιμές του νερού, αλλά το γεγονός ότι μετά από αλλαγή δεν μεταβλήθηκαν σχεδόν καθόλου αυτές! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε και με αλλο τεστακι μετρησεις.
(δεν εχεις διαβασει περι αξιοπιστια των τεστ καθολου στο φορουμ? ![]() Ειναι διπλο το προβλημα πιστευω, : ανακριβεις μετρησεις και αστρωτο ενυδρειο ΥΓ λενε οτι η γραμμη που συμπληρωνεις μεχρι εκει νερο στα δοκιμαστικο σωληνα της σερα ειναι "ακυρη". Συμπληρωσε τα απαραιτητα ml με συρηγγα
|
||||
|
||||
![]()
delta αυτό με τα ml το υποψιάστηκα χθες! Τι έγινε λοιπόν: σύμφωνα με τι οδηγίες έπρεπε να γεμίσω τον δοκιμαστικό σωλήνα με 5ml, γεμίζω λοιπόν μία δικιά μου σύριγγα μέχρι τα 5ml και την αδειάζω στον δοκιμαστικό ---> αποτέλεσμα καμία σχέση η ένδιξη στον δοκιμαστικό με αυτήν της σύριγγας!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο νομος της αραιωσης δεν καταργηθηκε....
Αν εχεις ενα ενυδρειο με 0.5ppm αμμωνια και κανεις 1 αλλαγη νερου 50% (η δυο των 25%) αμεσως μετα θα μετρησεις 0.25ppm αμμωνια. Αν δεν τοτε απλα δεν μετρας σωστα (ειτε την αμμωνια ειτε το νερο της αλλαγης.) Επι της ουσιας το ενυδρειο ειναι αστρωτο, και θελει υπομονη. Εναλλακτικα αν προσθετες λιγο μπολι το θεμα θα μπορουσε να ληξει ευκολα και γρηγορα. Βρες κανα γκαρνταση μπιχλιασμενο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ netblues!
Σήμερα έκανα μία μέτρηση και μετά αλλαγή και όντος έπεσε η περιεκτικότητα! Σχετικά με το μπόλι θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες : 1. τι είναι (απ ότι διάβασα εδώ στο φορουμ είναι η <μπήχλα> ή βρομιά, αυτή η βρομιά προέρχεται από το άλλο ενυδρείο από πού? από το φίλτρο π.χ.? 2. το μπόλι σε τη μορφή σου το δίνει κάποιος? είναι νερό, λάσπη ή κάτι άλλο? 3. Ας πούμε ότι βρίσκεται κάποιος να σου δώσει, εσύ (εγώ δηλαδή ![]() ![]() ![]() ![]() Σε παρακαλώ μην μου απαντήσεις πως θα μου πει αυτός που θα μου δώσει θα θελα να το μάθω από 1ο χέρι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετρήσεις !!! | yiota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-05-08 14:23 |
μετρήσεις | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 03-04-08 21:14 |
Μετρήσεις | giannisfot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 02-03-08 19:01 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-03-07 19:04 |
Μετρήσεις | npap | Malawi | 11 | 20-12-04 00:33 |