|
|
||||
|
||||
![]()
-"10-20 ψαρια" το 10 απο το 20 εχει μεγαλη διαφορα, για να ξεκιναμε απο τα πιο σημαντικα, σε ενυδρειο το λιγοτερο 300 λιτρα, μπορεις να βαλεις το πολυ 12 ψαρια.
-Ποσα αρσενικα και ποσα θυληκα, 1 προς 3 ειναι καλη αναλογια θα ελεγα αλλα δεν θα εχεις την πολυτελεια να το επιλεξεις καθοτι δεν ξεχωριζουν τα μεν απο τα δε. -ενα ενυδρειο σαν αυτο της εκθεσης ειναι ενας καλος οδηγος για να στησεις το δικο σου. -ιδανικο μερος για πετρες ειναι τα ρυακια οπως αυτο στη θερμη στη θεσσαλονικη που καταληγει στο φραγμα, οι πετρες μοιαζουν με αυτες που εχει στις λιμνες των ψαριων αυτων. -δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ασβεστολιθικες αλλα και να ειναι δεν σε ενοχλει. -Μαζι με τα τροφεους, θα μπορουσες να βαλεις ενα ειδος απο αυτα που ζει σε σαλιγκαρια, συμφωνα με αυτα που μου ειπε και ο Αd Konings, σε συζητηση στην εκθεση. -τα φυτα που μπορεις να βαλεις ειναι βαλισνεριες κερατοφυλλο και καμια ανουμπια ισως. -Τα φιλτρα που λες φαινονται ικανοποιητικα για 300λιτρα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχω ικολα εδω κ 10 μηνες, εχω 17 ψαρακια μεσα χωρις κανενα προβλημα. Απλα θα πρεπει να προσεχεις την ποιοτητα του νερου σου, ειναι το σημαντικοτερο.Αν εχεις τη δυνανοτητα να ξερεις το φυλο, θα σου ελεγα να παρεις 3 αρσενικα κ 12 θηλυκα. Επισης χρειαζεται να εχεις κ εμπειρια για να εχεις αυτο το ψαρι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χωρο.λες να μην τα καταφερο?τι τιμη παιζουν αυτα περιπου?
|
||||
|
||||
![]()
ακριβα ειναι κολλητε 20 το κομματι τουλαχιστον. Αν πας κ για αγριο τουλαχιστον 50 ευρω
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα δεν σηκωνει λαθη η δουλεια.τνκς παντως θα το σκευφτο γιατι και 300 γιουρο δεν ειναι και λιγα
|
||||
|
||||
![]()
το νερο των Χανιων δεν ειναι και οτι καλυτερο για tanganyika.....
Ειναι σχετικα μαλακο... |
|
||||
|
||||
![]()
χωρο.λες να μην τα καταφερο?τι τιμη παιζουν αυτα περιπου?[/quote]
ειναι ακριβουτσικα ψαρια στο 20αρι θα βρεις μικρα ψαρακια
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω κι εγω μια ερωτηση;;;;;;
Τα tropheus απ'οτι ξερω ειναι μονογαμικα.Γιατι να μην μπουν μισα και μισα; |
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις πολλα αρσενικα μαζι θα γινει σφαγη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Tanganyika) Tropheus Ikola | water polo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 20-04-09 23:12 |
Εγκυμοσύνη tropheus ikola | a-sakis | Tanganyika | 4 | 07-05-07 06:43 |
tropheus | sifo | Tanganyika | 16 | 10-03-06 21:31 |
TROPHEUS | tropheus | Tanganyika | 8 | 05-08-04 19:55 |