|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα προτεινα να μην εχεις κανενα διακοσμητικο μεσα στο ενυδρειο για
να μπορει να εχει οσο το δυνατο περισσοτερο χωρο το χρυσοψαρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
φιλοι μου τελικα πηρα και εβαλα οπως μου ειπατε μια ανουμπια , ειναι τελεια , εχω ξετρελαθει , δεν την φυτεψα απλα την αβαλα πανω στο χαλικακι ,
χρειαζεται κατι ιδιαιτερο τωρα τι φυτο αυτο ? |
|
|||
|
|||
![]()
Την βγαζεις απο το γλαστρακι, αφαιρεις προσεκτικα τον πετροβαμβακα και ειτε την φυτευεις στο χαλικι προσεχοντας ο κορμος της να ειναι εξω και μονο οι ριζες φυτεμενες, ειτε την δενεις με λιγη κλωστη ή πετονια πανω σε καποια πετρα ή ριζα.Ειναι πολυ ευκολο φυτο. Φωτισμο εχει το ενυδρειακι σου;αν ναι,ποσα watt;
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει μια λαμαπα στο καπακι 5w , αυτες τις οικονομικες με λευκο φως αλλα μολις την αναβω το ψαρακι η παει πανικοβλητο η κρυβετε σε μια γωνεια και μενει εκει ακινητο , επειδη το ενυδρειακι το εχω κοντα σε φως παραθυρου και διπλα αναβω ενα πορτατιφ (δηλ δεν ειναι σκοτεινα) αν δεν αναβω το φως του ενυδρειου θα εχω προβλημα ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαρι σου τρομαζει απο το αποτομο φως ,αλλα θα το συνηθισει μετα απο λιγο, απλως ειναι στρεσαρισμενο ακομα. Να το αναβεις για 8-9 ωρες με την προσθηκη ενος χρονοδιακοπτη.
Οι ανουμπιες ειναι απο τα λιγοτερο απαιτητικα σε φως φυτα αλλα σε σκοτεινες συνθηκες ακομα κι αυτες δεν αναπτυσσονται καλα. |
|
|||
|
|||
![]()
το εχω δυο εβδομαδες αλλα δεν λει να το συνηθησει , φαντασου ενα αρκετα φωτεινο δωματιο .... θα εχει προβλημα ? οταν βλεπω το ψαρακι τρομαγμενο το λυπαμαι ....παντως του αρεσει το φυτο ολο το περιεργαζεται , τσιμπαει τις ριζες.....
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eκολο φυτο για χαλι | mpampis 1969 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 19-12-08 10:00 |
Φυτο αρχαριου | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-12-06 07:53 |
φυτο-χαλί??? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 26-07-06 13:26 |
Φυτο βαζου. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-05-05 00:31 |