|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε τι με κανατε, τελικα αγορασα νεο φιλτρο για το ενυδρειο.
Να το βαλω μονο του λετε τωρα, αυτο ειναι μεχρι 600 λιτρα ενυδρειο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως πιστευω οτι ειναι τρελη σπαταλη χρηματων να βαλεις φωτισμο για reef
![]() ακομα σκεψου και αυτο με τοση εξατμιση που θα χεις θες οσμοση για την αναπληρωση του νερου αλλιως οι σκληροτητες σου θα παιζουν ταμπουρλο με συνεχως ανοδικη ταση και δεν θα υπαρχει σταθεροτητα-που αν βαλεις ευαισθητα ψαρια θα σου χαλαει τη συνταγη συμπερασμα αν βαλεις τα εξοδα για λαμπες,για οσμοση αν δεν εχεις,το νερο που θα χει φυρα η οσμοση και το νερο που θα εξατμιζεται κανεις ενα ωραιοτατο καπακι με t8 μεσα δεν ξανασχολεισαι ποτε περνεις και εναν τιτανιου να φορεσεις στον ελενκτη(γιατι ελενγκτης χωρις τιτανιου δε λεει ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιτρα για ενυδρειο αμαζονιου | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 20:16 |