|
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομίζω ότι το φυτό μπορεί να αναπτυχθεί μέσα στο γλαστράκι.
Περίμενε όμως και τα φώτα των εμπειρότερων. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναψάχνοντας το κόβω για micro sword (Lilaeopsis brasiliensis)???
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι lilaeopsis και αποτελεί από πλευράς απαιτήσεων το άλλο άκρο απο το πλαστικό φυτό...θέλει πολύ φως και γόνιμο μαλακό υπόστρωμα (όχι χαλικάκι)....Συγνωμη αν σε απογοήτευσα...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βγαλτο απ το γλαστρακι γιατι αν μεγαλοσουν οι ριζες και τυλιχτουν σε αυτο θα τραβας να το βγαλεις και θα το destroy
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν. Πήρα κάτι που το λένε aqualit (αν κρίνω απο την όψη είναι αυτό που αποκαλούνε και λάβα
![]() Να μπώ στον κόπο να αδιάσω ΟΛΟ το χονδρό χαλίκι μου και να γεμίσω aqualit; Η λάμπα είναι μια λάμπα οικονομία φθορίου 5W και φαντάζομαι να κάνει το πολύ 5% δουλειά απο μία "ιδική". Παρόλο αυτά πότε και πόσο να την ανάβω; Για την ώρα την ανάβω περίπου 17:30 και την σβήνω περίπου 23:00 Εριξα Aqua Plant B και Ferro-Aktiv της tropical και τα 2. Επίσεις έβαλα ταμπλέτα CO2 της serra. Αλλα αυτό που με καίει είναι : τελικά να αλλάξω όλο το χαλίκι σε aqualit (της hobby); Α! Σαν να είδα και το χρυσόψαρο να τσιμπάει λίγο το φυτό αλλα όχι και πολύ έντονα... Να το δώσω και να μείνω με τα υπόλοιπα ψάρια (ούτος η άλλος έχω παραπάνω ψάρια μεσα απο ότι πρέπει) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 25-02-08 22:40 |
Φυτά Only | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 12-10-07 15:14 |
Φυτά | vouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-04-07 01:24 |
Αγόρασα δίσκο-και είναι φοβισμένος- | basillis | Δίσκοι | 32 | 19-11-05 08:32 |
Φυτά | nikolasn | Malawi | 2 | 02-10-03 22:09 |