|
|
||||
|
||||
![]()
Ο τιτανιου θελει ομως eliwell ή παρομοιο controller για να δουλεψει
|
||||
|
||||
![]()
Το λεω γιατι ο φιλος μας δηλωσε πως δεν εχει eliwell .
Παντως υπαρχουν και αλλοι controllers ενος σημειου (για θερμανση ή ψυξη μονο) που κοστιζουν σημαντικα λιγοτερο (20-25 ευρω) Εγω δουλευω εναν τετοιον (παλι βιομηχανικο σαν τον eliwell) και απλα δυο φορες το χρονο αλλαζω τις επαφες του ωστε να τον κανω ψυξη / θερμανση (μια δουλεια των 2 λεπτων)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
50 ευρω κανει συνηθως.
http://www.epsem.gr/greek/profile.asp Η παραπανω εταιρεια πουλαει τους eliwell αλλα και αλλους controller σαν αυτον που ειπα παραπανω...εγω πηρα απο εκει εναν EVCO (ιταλικος) ενος σημειου με 23 ευρω , ο οποιος δουλευει μια χαρα εδω και εναμιση χρονο. Γνωστοι μου χρησιμοποιουν και τους LAE που βγαινουν και δυο σημειων με κοστος 35-40 ευρω (σχολια για την ποιοτητα τους δεν μπορω να κανω γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια) Ενδεικτικα : http://www.tepse.gr/D75AD866.el.aspx
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλαβω καλυτερα, αν βαλω τιτανιου χρειαζεται elliwel και extra αισθητηρας θερμοκρασιας?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ...ο αισθητηρας δεν ειναι προβλημα , φθηνος ειναι .
|
|||
|
|||
![]()
-Με τον συγκεκριμενο θερμαντηρα τιτανιου μπορει να παει πακετο και ο δικος του controler .
![]()
|
||||
|
||||
![]()
..ο οποιος ΙΜΟ ειναι πανακριβος για αυτα που προσφερει
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα S.O.S. | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 01-07-08 01:46 |
προβλημα | glefas | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 23-02-08 22:33 |
Αγορα εξ.φιλτρου και θερμαντικου σωματος | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-12-07 17:20 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |