|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι απλα πιστευω οτι με αυτα του λινκ δεν εχουν καμια σχεση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βεβαια μπορει και να ειναι και αυτα αποτελεσμα πειραματων αλλα σε εμενα γεννουσαν κανονικα και υποθετω πως ηταν φυσιολογικα |
|
|||
|
|||
![]()
και εμενα ρε παιδια δεν μου φαινονται για υβριδια και ειναι υπεροχα ψαρια εννοω να μην ειναι και πολυ ευαισθητα.... μου αρεσουν παρα πολυ τα ψαρια αυτα.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω φιλε μου με τι να τα συνδιασεις αλλα σε μενα ηταν φιλικα με ολα Επειδη τα πηρα οταν πρωτοξεκινησα και ειχα μεσα στο ενυδριο οτι να ναι (μετα μπηκα στο Forum και τα σουλουπωσα λιγο) ηταν φιλικα με ολα... κυχλιδες , κλοουν ,γλυφτες και οτι αλλο ειχα βεβαια οπως εγραψα παραπανω δεν γνωριζω τιποτα γι αυτα παρα μονο το διαστημα που ηταν στο ενυδριο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λευτερη για να σε βοηθησουν ολοι να κατασταλαξεις στο πως θα φτιαξεις το ενυδρειο σου πρεπει να κατασταλαξεις τι ψαρια θα βαλεις ! αν σου αρεσουν αυτα βαλτα! η αν σου αρεσουν τα παπαγαλοψαρα βαλτα δεν θα σε βρισει κανενας αν το κανεις απλα τα παιδια σου μεταφερουν τις γνωσεις τους για να διαλεξεις! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |
καλησπερα τι μπορει να ειναι αυτα??? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 17 | 26-12-08 01:54 |
Μαύρα στίγματα-Τι ειναι αυτα?? | Andros | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 13 | 13-07-08 13:25 |
τι ψαρια ειναι αυτα? | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-07 11:35 |