|
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο, εγώ έχω το rio 300 και έχω και τα δυο συστήματα της juwel με Τ8 και με Τ5!
Για Τ8 βρίσκω λάμπα σε ότι μάρκα θέλω αλλά σε Τ5 δεν το έχω ψάξει! Είσαι σίγουρος ότι το φωτιστικό σου κάηκε? Το ίδιο νόμιζα και εγώ και έκανα το λάθος να το ανοίξω κόβοντας το πάνω πλαστικό ![]() ![]() Αποτέλεσμα? είχε τελικά καεί η μία από τις δύο λάμπες και επειδή δεν έκλεινε το κύκλωμα δεν άναβε καμμία ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με τις Τ5 από όσο γνωρίζω ακόμη δεν έχουν βγει εκτός juwel.
|
||||
|
||||
![]()
ναι γιατι το πηρα μεταχειρισμενο...ειχε μια ρωγμη...το στεγανοποιηησα με σιλικονη (ετσι νομιζα) αλλα απο το βαρος στο σημειο που παταει προφανως επαιρνε υγρασια....ετσι οταν το αφαιρεσα γιατι δεν αναβε,...εβγαλα και μισο λιτρο νερο απο μεσα....
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-11-07 22:01 |
Λαμπες | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-08-07 14:29 |
Λαμπες... | thanosatha | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 31-01-07 20:52 |
Λαμπες. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-01-06 11:27 |