|
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο δεν μας ειπες ομως ποια ψαρακια γεννησαν??? το πιο πιθανο ειναι τα γκαπις. θα βγουνε και αλλα πρεπει να βρεις αρτεμια φιλε μου για να μεγαλωσουν επισεις πρεπει να βαλεις αρκετα φυτα που να επιπλεουν στην επιφανεια του νερου ωστε να κρυβονται τα μικρα και μια που θα ταιζεις πιο συχνα τωρα πρεπει να κανει και περισοτερες αλλαγες νερου για να κρατας τις συνθηκες νερου σωστες
|
|||
|
|||
![]()
Πρεπει να αυξησω τι φωτοπεριοδο? Σε ποσο καιρο θα ξερω οτι ειναι ασφαλη τα μικρα? Τα φυτα ειναι μικρα αφου το ενυδρειο φυτευτηκε πριν απο μια βδομαδα, οποτε απο κρυψωνες οχι πολλα πραγματα. Αλλαγες νερου δηλαδη κανω κανονικα? Η θερμοκρασια ειναι στους 25 και το PH 7.4 ειναι καλα? Αμμωνία και νιτρωδη φυσικα δεν εχω.
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες νερου κανονικα..και επειδη ειμαι σιγουρος πως ολο και κατατι παρπανω θα ταιζεις καντες πιο συχνα οσο μεγαλωνεις τα μωρα...
ασφαλη θα ειναι οταν μεγαλωσουν τοσο που δε θα μπορουν να τα φανε τα αλλα ψαρια... προσθεσε φυτα η ξυλα-πετρες και αφησε τη φυση να κανει τη δουλεια της..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εγινα μπαμπάς | aaaooll | Ζωοτόκα | 23 | 31-05-07 19:35 |
ΕΓΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑΣ!!! | iakovost | Ζωοτόκα | 6 | 31-12-06 20:32 |
εγινα γαριδοφονιας...??? | klaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 26-07-06 13:22 |
Δεν θελει να γινει πατερας | soza | Bettas | 6 | 21-05-06 00:44 |
Ερωτηση αναπραγωγης(ποτε απομακρυνεται ο πατερας) | stelios_r | Αναπαραγωγή | 2 | 03-08-05 13:58 |