|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η δεύτερή σου προσπάθεια είναι εξίσου ωραία με την πρώτη!
Μου αρέσει η επιλογή των ψαριών. Αλλά μήπως είναι πολλά; Μια vallisneria ίσως έδειχνε ωραία, για να "σπάει" λίγο το νταμάρι.. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά αυτή τη φορά. |
|
||||
|
||||
![]()
Να μερικές κοντινές απο τα ψαράκια μου, μετά απο 6 μέρες στο ενυδρείο εχουν πλέον προσαρμοστεί και όλα πάνε καλά (αν εξαιρέσουμε την άλγη)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Φιλώτα...
πολύ όμορφα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Για την αλγη μειωσε της ωρες φωτισμου αρχικα δραστικα, και μετα αυξησε σταδιακα μεχρι να βρεις ισορροπια.
Η συνθεση ψαριων πολυ καλη, κι εγω ιδια εχω σχεδον, Leleupi με Dickfeldi. Τωρα το χρωμα των πετρων τελειως αντιθετο με την αποψη μου, και η αμμος πολυ χοντρη, κατα τα αλλα και υστερα απο τις περιπετειες σου, κοιτα να το χαρεις!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Τις πετρες πως τις στερέωσες εκει πανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι κολλημένες με σιλικόνη. Απο την βάση μέχρι την κορυφή.
|
|
||||
|
||||
![]()
και οι άλγες σου μιά χαρά πάνε, γιατί να τις εξαιρέσουμε
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερη λάμπα σε ενυδρείο Carrefour! | george1981 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-03-09 22:29 |
Δεύτερη Προσπάθεια | Filotas | Malawi | 11 | 29-11-08 00:21 |
Η δεύτερη αρχή έγινε! | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 13-01-08 00:58 |
Η πρώτη και η δεύτερη εβδομάδα | deMetrIs | Bettas | 0 | 21-01-07 16:59 |
Δεύτερη λάμπα. | ΠΑΝΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-12-06 18:20 |