|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το στησιμο ειναι λιγο αφυσικο φιλε μου μηπως να χαμηλωσεις λιγο το υψος και να το απλωσεις καπως. ειμαι της γνωμης να απλωσεις τις πετρες και μετα βαλεις την αμμο και να ειναι σχετικα θαμενες η πετρες οσο για τα φυτα μπορεις να βαλεις βαλισνεριες αρκετες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σύντομα θα μπεί και λίγη πρασινάδα και θα γίνει κανονική παρουσίαση. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι στρωμμένο το ενυδρείο;
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκε μπόλι (λίγα πράγματα) στο εξωτερικό φίλτρο και δύο σφουγγάρια στο εσωτερικό από ενυδρείο 60lt που έστρωσα αλλά τελικά δεν χρησιμοποίησα. Η αμμωνία ήταν 0 από την αρχή, λίγα νιτρώδη εμφανίστηκαν την τρίτη μέρα (κάτω από 0,25ppm) με ένα μικρό spike στο 0,5ppm την πέμπτη μέρα όπου και έγινε αλλαγή νερού 40% και μηδένισαν την έβδομη μέρα. Τα ψάρια δεν έδειξαν κανένα ίχνος stress.
Και μία φωτογραφία με τα μικρούλια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ταϊζε λιγο για αρχη. Δεν εχει αναπτυχθει πληρως η αποικια βακτηριδιων και ειναι πιθανο να σου ανεβασει κι αλλο τιμες. Κατα τ'αλλα πολυ καλη δουλεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνω καθημερινές μετρήσεις και όλα πάνε καλά. Έχω βάλει 1,5 λίτρο siporax στο εσωτερικό φίλτρο και σε συνδιασμό με 1,5 λίτρο substrat pro και 1,5 λίτρο biomech στο εξωτερικό πιστεύω να μην έχω πρόβλημα.
Από σήμερα ταίζω 2 φορές την ημέρα (αντί για 1) όσο μπορούν να φάνε σε 1-2 λεπτα και συνεχίζω τις μετρήσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Rio180 | soupia | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-01-09 23:14 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |