|
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη ρε παιδια αν σας πριζω αλλα ειναι προτιμοτερο να το συζηταω με ατομα που εχουν εμπειρια παρα να κλαιω τα ψαρακια μου........γιατι βλεπω σε πολλα ενυδρεια ρε γμτ ψαρια με οστρακοειδη χωρις να εχουν προβλημα...???
Απο την αλλη να εχω μονο τα καρχαριακα μεσα μου ειναι λιγο......μαυι με εκινα δεν μβορω να βαλω κατι αναλογο των 12/15 εκ. ωστε να μην εχω απωλια λογω μεγεθους??τι λετε?? |
|
||||
|
||||
![]()
οι απωλειες λογο μεγεθους απο τα ''καρχαριακια'' θα ειναι κατι αναποφευκτο...
Καλο θα ειναι να το ξερεις αυτο αφου θες να ασχολειθεις με μεγαλα ειδη. Και πλαστικα φυτα αν θα εχεις θα τα φανε... |
|
||||
|
||||
![]()
το ότι βλέπεις κάτι κάπου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό ,μην μπερδεύεσαι και το αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι δεν μπορείς να τα κρίνεις από παρατήρηση μερικών ωρών
|
|
||||
|
||||
![]()
δες και εδω αυτο φιλε αν θες..
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4446 παντος κ εγω δεν εχω δει αλλο ψαρι σε ενυδρειο να κολυμπαει τοσο γρηγορα κ ασταματητα! εχω δει κ μια φοτο στο net με ενα ενηλικο που χοραγε 2 γατες να χορτασει ανετα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για αστακο!!!! | thanasis76 | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 2 | 19-12-08 12:26 |
Pangasius | fontas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 31-05-08 10:07 |
Pangasius hypophthalmus | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 12-08-07 16:43 |
Pangasius, αβγομένο? | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-05-07 06:15 |
Pangasius | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 30-06-06 10:45 |