|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶νετα κι εγώ τέτοια έχω εδώ και 2 χρόνια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πςς τελεια.Απαλαχτηκα απο τα μισα εξοδα!=D Και κατι αλλο.Αυτη δεν θελει καμια μετατροπη ε?Απλα την παω στην προνοια και μου την γεμιζει με co2 και βαζω πανω τα μανομετρα και την ασφαλεια? (αυτο δηλαδη http://www.aquaristic.net/shop.php/s...20Nadelventil/ )
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλει καμία μετατροπή καθώς αυτή είναι μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ φιάλη. Αν κάνεις μια αναζήτηση εδώ μέσα θα βρεις τι θα χρειαστείς όπως και από που θα τα προμηθευτείς οικονομικά. Καλή επιτυχία με τα φυτάκια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οκ εχω διαβασει αρκετα εδω για το πως θα γινει η δουλεια και που θα γεμιζω,απλα ρωταω αν καποιος που εχει την ιδια μπουκαλα ξερει αν κανουν γιαυτην τα μανομετρα που εκανα post πριν.
ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Και οταν ερθει η ωρα για Ηλεκτρομαγνητικη και μικρομετρικη βαλβιδα κοιτα σε αυτο το μαγαζι: Σκαφιδας Δραγατσανιου 43 Πειραιας τηλ. 210 4190952
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω αλεξανδρε.Μικρομετρικη βαλβιδα εχει πανω αυτο το μανομετρο που εκανα post πριν νομιζω.Οσο για την ηλεκτρομαγνητικη θα παω εκει να κοιταξω.
(Y.Γ Raven επεσε πολυ φυτεμα χθες σε κανα μηνα αν πανε ολα καλα θα μπαινω με μηχανη για κουρεμα στο ενυδριο ahehae ) |
|
||||
|
||||
![]()
Οι φιάλες του CO2 έχουν όλες το ίδιο σπείρωμα και ταιριάζουν όλα τα μανόμετρα που είναι για CO2. Σε αυτά στην φωτογραφία που πόσταρες δεν φαίνεται το σπείρωμα γιατί είναι από πίσω. Για να είναι όμως στο aquaristic τότε μάλλον είναι αυτά που θες. Αν βρεις βάλε άλλη φωτογραφία ή ρώτα το aquaristic με e-mail. Αλήθεια η φιάλη δεν είχε μανόμετρα;
Πριν προχωρήσεις σε παραγγελία από το νετ πήγαινε στο μαγαζί που σου έγραψε ο raven. Θα έχει και μανόμετρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο απο τιμες ειναι κυριλλε?Θα βρω μανομετρο με μικρομετρικη βαλβιδα οπως αυτο στο aquaristic.net με τα ιδια λευτα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται καμιά μετατροπή ταιριάζουν τέλεια (σε εμένα τουλάχιστον)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 21-10-16 16:43 |
Μπουκαλα με κοντρολερ ή DIY CO2 | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 06-11-08 14:06 |
μηχανημα για co2 | kalamatianos1981 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 07-05-08 21:23 |
μπουκαλα co2 | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-11-06 13:19 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |