|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τάιζε από λίγο, κάνε τις αλλαγούλες που λέγαμε παραπάνω και καλή τύχη. Σύντομα θα είναι ok ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όχι Θεά ... ημίΘεα ...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εεεεεεεεεεελλλααα...για να σοβαρευτούμε....ααααννντεεεεε.ε......μεχρι χτες με βρίζατε και σημερα με αποΘεονετε!χαχαχαχαχαχαχα
Λοιπόν σας ευχαριστω για τις πολύτιμες συμβουλές σας.... ![]() Θα τις ακολουθήσω κατά γράμμα....και ο Θεος βοηθός... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ω ναι....και παλι εγω.
![]() εκανα μια αλλαγη νερου...αλλα παλι ειναι αθηξημενη η τιμή του ΝΟ2. σε ποσο καιρό θα έχω αποτέλεσμα? επίσης πόση ωρα μετα την αλλαγη νερου κάνω την μέτρηση??? ευχαριστωωωωωωωω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έγραψα καλά μάλλον.
Κάθε μέρα θα αλλάζεις ένα 30% τουλάχιστον. Το ενυδρείο θα στρωθεί όταν μηδενίσει το NO2 και ανέβει το ΝΟ3. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα το εγραψες
![]() απλα η ερωτηση μου πάνω σε αυτό είναι σαν χρονοδιάγραμμα, δηλαδή...σε πόσο καιρό περίπου ...χονδρικά πρέπει να αρχισει να φαινεται πρόοδος, γιατι μετα απο 2 αλλαγές, καμία αλλαγή στις τιμες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυξημένο pH | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-06-05 08:52 |
Αυξημένο GH | Vlachos Stamatis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-11-04 02:13 |