|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει οι μελαμινες που δινουν να ειναι της κακιας ωρας (αν δεν προσεξεις μπορει να φουσκωσουν) ομως δεν υπαρχει θεμα στατικοτητας τους. Μη ειμαστε υπερβολικοι. Οσο καιρο τουλαχιστον ασχολουμε με τα ενυδρεια δεν μου εχει τυχει και ουτε εχω ακουσει να ανοιγει καποιο ενυδρειο juwel σε καποιον.....
Και πιστεψε με εχουν περασει πολλααααα Juwel απο τα χέρια μου..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-Εγω παντως σε πιστευω....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οσο βασιζομαστε στην εμπειρια για την κατασκευη ενυδρειων η υπερβολη ειναι ο μονος τροπος να εχεις αποτελεσμα. τα αποτελεσματα ειναι πολλες φορες ακριβοτερα απο τα ενυδρεια του εμποριου αλλα και ασφαλεστερα.αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι και απαρετητο.δηλαδη αν εχεις αναγνωρισμενος κατασκευαστει (juwel) βγαζει ενυδρει με 8αρι τζαμι και εγω παω και βαλω 12 και κοντρς και λοιπα τοτε ειμαι πολυ πιο σιγουρος αλλα αυτο δεν ειναι λογικο και απαρετητο.επισης μια ακομα υπερβολη ειναι τελικα και η κοιλοδοκος. ποσταροντας και ψαχνοντας σε αμερικανικα φορουμ απο τα 100 ενυδρεια αντε τα 20 να εχουν σιδερενιες βασεις...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(μεσα σε 1 1/2 χρονο......) |
|
|||
|
|||
![]()
-....σε λιγο σε βλεπω μετοχο στη juwel
![]() ![]() (Eγω "κολησα" στα 4,ενα Elite κι αλλα 7 καρφουρισια... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχω βρει ενα παρα πολυ ωραιο ενυδρειο αλλα με απαγορευτικη τιμη. 1200 ευρω περιπου. Ειναι το Red Sea, ΜΑΧ 250. ολλα τα λεφτα ειναι τπ καπακι του μαρεσει παρα πολυ ο μηχανισμος του και οπως λειτουργει. υπαρχει τετοιο καπακι σε RIO JUWEL? η καποιο αλλο ποιοτικο εως 600 ευρω?
δειτε το σε βιντεο αν θελετε για να καταλαβετε http://www.waterinn.eu/index.php?opt...=331&Itemid=49 |
|
|||
|
|||
![]()
Ο εξοπλισμός που φοράει αυτό το ενυδρείο εστιάζει σε ενυδρείο reef. Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνεις..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή!!Help | johnny6580 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 22-10-08 12:54 |
Διαρροή ρεύματος | chemical mac | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 14-05-08 16:23 |
Διαρροή; | ψαρια και ψαρια | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 12-09-07 18:11 |
HELP διαρροή Fluval 104 | xsilliga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-09-04 23:05 |
Διαρροή | giannis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-04 11:20 |