|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το κανεις sump σε κανα μεγαλυτερο?τα μικρα reef εχουν πολλες δυσκολιες...κανε κανενα μεγαλυτερο να βαλεις και κανα ψαρακι περισσοτερο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν εισαι πεπειραμενος και να ξερεις τι σου γινεται, οσο πιο μικρο το ρηφ τοσο πιο δυσκολο (και αυτο ισχυει για πολλα αλλα στυλ ενυδρειων).
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι το δεχομαι.παντως πολυ αμερικανοι χομπιστες ξεκινανε με 11 λιτρα ρεεφ!η πολυ φροντιδα και η ενασχοληση ειναο δεδομενη
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν τόσο το reef όσο τα ψάρια. Ξέρω ότι το ενυδρείο μου είναι μικρό γενικά και για αυτό απευθύνθηκα σε σας. Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα δύο ψάρια και με τον καιρό, την εμπειρία και τις γνώσεις που τυχόν θα αποκτήσω και αν βέβαια υπάρχει ο χρόνος και η διάθεση να προχωρήσω σε ένα 200-250 λίτρων reef. Να κατακτήσω δηλήσω πρώτα τις βασικές γνώσις διατήρησης ενός θαλασσινού με τις βασικές μετρήσεις και την ρουτίνα του και μετά στα δύσκολα. Το πιο πιθανό είναι να γίνει δηλαδή το 200-250άρι απλά ακόμα δεν ξέρω αν θα είναι reef ή όχι. Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτή την σκέψη σου θα συμφωνήσω!Ξεκίνα σε αυτά τα λίτρα με ένα ζευγάρι κλοουνάκια ,καμία γαρίδα και κανα βραχάκι με πολύχρωμους πολύποδες ή μανιτάρια!
Το πρόβλημα μόνο είναι πως θα γλυκαθείς .... με την αλμύρα και πολύ σύντομα θα ζητάς μεγάαααααααλο!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tι να κάνω...? | PANTIS | Bettas | 14 | 09-01-08 20:40 |
Τι να κάνω??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-12-07 13:27 |
Τι να κάνω; | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-12-07 16:08 |
Τώρα τι κάνω;;;; | MiziGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-10-07 15:21 |
Κάνω κάτι λάθος; | Betta splendens | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 06-11-06 16:58 |