|
|
||||
|
||||
![]()
σε καμια εργοστασιακη μαρκα δεν υπαρχει αυτος ο κινδυνος εκτος αν γινει απο εηωτερικο παραγοντα καταλαθος(ξυσιμο σιλικονης χτυπημα ραγισμα) η στις πολυ σπανιες περιπτωσεις που μπορει να ναι ελατωματικο οποτε θα το καταλαβεις στο δοκιμαστικο γεμισμα
και ολα τα παραπανω συνηθως με τη μορφη δακρυσματος απο καποια κοληση να ¨σπασει¨ ετσι απλα ειναι αδυνατο
|
|||
|
|||
![]()
πειτε μου και καμια απο τις καλες μαρκες ...
επισης διαβασα σε καποια αλλα θεματα για ενυδρεια που εχοθν σφηνες, για επιπλεον ασφαλεια. ξερετε ποιες εταιριες εχουν? και για τα ποσα λιτρα χρειαζοντε? ευχαρηστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Kαμια μαρκα δεν ειναι αξιοπιστη οσο ενα καλο φτιαχτο ενυδρειο απο εναν μαστορα....αυτη ειναι η γνωμη μου...Καμια εταιρια δεν βαζει κοντρες και δεσιματα.Δεν μπορω να βλεπω 300 λιτρα ενυδρεια με 8 χιλ τζαμια να πατανε πανω σε μελαμινες 12χιλ.Τρελαινομαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
+ 100000000000
|
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη σαν ποιο λετε? αναφερετε και εταιριες αν γινεται εμεις που δεν ξερουμε λεπτομεριες να ξερουμε... Παντως δεν μπορει 1-2 εταιριες να μην ξεχωριζουν ποιο πολυ ποιοτηκα απο καποιες ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Aκομα και οι σχετικα ανεβασμενες ποιοτικα εταιριες, χωρις κανονικες κοντρες τα δινουν και ναι, πατανε πανω σε μελαμινες 300-400 λιτρα. Χαθηκε λιγο στρατζαριστο... Καλυτερα λοιπον με τα λεφτα της ετοιμης βασης να φτιαχτει μια custom και ακομα καλυτερα custom ενυδρειο με τα ολα του, παραγγελια ή diy απο γνωστη.
Οχι οτι αν παρεις ενα (πχ) rio400 θα ανοιξει σαν τριανταφυλλο η δεν θα το κρατησει η βαση του, απλα κουβεντα να γινεται. |
|
||||
|
||||
![]()
τα παραλετε παιδια η juwel πχ εχει 10αρι τζαμι και την πλαστικη κοντρα που κραταει μια χαρα στο ριο180 και δεν ειναι καν απο τις πολυ ακριβες μαρκες
ηθελα πολλα παραπανω για να φτιαξω ενα diy ιδιων χαρακτηριστικων ετσι οπως τα γραφεται αμα ειμουνα αρχαριος θα καταλαβαινα οτι τα εργοστασιακα ειναι για πεταμα και εχουν κινδυνους νταξει μην τρελαθουμε μπορει μερικοι απο μας λογο τρελας να τους αρεσει η τελειοτητα και να χουν ποιο υψηλες απαιτησεις αλλα μεχρι και τα ενυδρεια του καρφουρ δεν εχουν παρουσιασει ποτε προβλημα στεγανοτητας διαροη η καταρευσης ακομα και σε σεισμο προτι εχει την ποιο αθλια βαση που παιζει εδω και χρονια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή!!Help | johnny6580 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 22-10-08 12:54 |
Διαρροή ρεύματος | chemical mac | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 14-05-08 16:23 |
Διαρροή; | ψαρια και ψαρια | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 12-09-07 18:11 |
HELP διαρροή Fluval 104 | xsilliga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-09-04 23:05 |
Διαρροή | giannis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-04 11:20 |