|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρε φίλε μου εμείς λέγαμε κάτι άλλο ή δεν μετράει η γνώμη μας ![]() Δηλαδή έτσι όπως το λες προσωπικά δεν ήθελα το καλός σου και τα έλεγα έτσι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμ ,αν λες "πρέπει να διώξεις τουλάχιστον 3" τι θέλεις να σου κάνει
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φίλε Χρήστο,ειπα και πιο πάνω, ότι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.Απλά η άποψη του Πρύτανη έχει βαρίνουσα σημασία για μένα...(πήγα στον χώρο του και είδα τι έχει ο άνθρωπος ). Είναι σαν να λέμε για την άποψη του ser Alex Ferguson(Πρύτανης) και την άποψη του Fernanto Santos(όλοι εμείς). Πιστεύω να το πιάνεις το θέμα. Χρήστος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Νίκος είναι πολύ καλός χομπίστας και το ξέρουμε και τον γνωρίζουμε .
Πάντως μπορείς να με λες και Βαλβέρδε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΧρήστοςΠ : 16-02-09 στις 12:30 |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω μου ασπρισαν τα μαλλια και δεν το καταλαβα........
|
||||
|
||||
![]()
Οι δισκοι ειναι ολοι αγοραστοι η απο αναπαραγωγες? Αν τους εχεις αγορασει απο που και ποσο αν επιτρεπεται?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε διαφορετική περίπτωση αν έχουμε προτιμήσεις υπάρχουν και τα πμ. η έστω μια διευκρίνηση από την αρχή ότι απαντήσεις γίνονται δεκτές μόνο από συγκεκριμένους. μην χάνουν και το χρόνο τους όσοι μπαίνουν στο κόπο να απαντήσουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φταίει το παιδί δεν έχει έρθει να δει το δικό μου ενυδρείο
![]() Δεν θα πετύχω τον Ferguzon( Pritanis) σε κανά παιχνίδι θα δει τι εστί μπάλα ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Δισκοενυδρείο | kostasthess_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 17-05-08 15:30 |
κοινωνικό ... δισκοενυδρείο! | nnd | Δίσκοι | 35 | 24-12-07 17:09 |
Το δισκοενυδρείο μου | cutter | Δίσκοι | 45 | 24-08-06 11:10 |
Δισκοενυδρείο | CENTAUR | Δίσκοι | 48 | 15-12-05 19:10 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |