|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και θα παρακαλουσα οσο γινεται να ανοιγονται τα θεματα στη σωστη κατηγορια....το μεταφερω στο diy...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου το καλοκαιρι εφτιαξα ενυδρειο με σχεδον ιδιες διαστασεις με το δικο σου, (120*65*50), και ο δικος τζαμας μου ειπε για 8αρια τζαμια, εκανε λαθος τελικα, αν και ειχα βαλει κοντρες το ενυδρειο μιση ωρα μετα το γεμισμα εσπασε. Οχι στις ενωσεις που θα ηταν δικο μου λαθος(λαθος κολλημα) αλλα χαμηλα κατα μηκος απο ακρη σε ακρη. Ευτυχως δεν βρισκομουν στο μπαλκονι εκεινη την ωρα γιατι θα με εσφαζε. Βαλε δεκαρι τζαμι και κοντρες, ειναι μια χαρα, μην σκεφτεις τα παραπανω χρηματα (μιλαμε για την ασφαλεια σου)
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστω για τη συμβουλη. Και κατι αλλο. Επειδη στο εσωτερικο των ενωσεων, λογο της σιλικονης που θα εχω βαλει ωστε να στεγανοποιηθουν καλυτερατα τζαμια, δεν θα υπαρχει "καθαρη" γωνια, οι κοντρες, ωστε να πατησουν σωστα θα πρεπει να εχουν ελαχιστα κομμενες τις γωνιες στα σημεια που "γλυφουν" στη γωνια της ενωσης?
|
|
||||
|
||||
![]()
10αρια λεω και εγω πολλα τα λιτρα μεγαλες η πιεσης.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις κοντρες τις βαζεις μολις τελειωσεις το κολλημα ολων των τζαμιων αμεσως μετα, η περιμενεις πρωτα να στεγνωσει το ενυδρειο και μετα τις βαζεις?
------------------------- Οι κοντρες θα πρεπει να εχουν μηκος οσο ειναι η αποσταση μεταξυ των απεναντι τζαμιων ή θα πρεπει να εχουν μηκος λιγακι μικροτερο ωστε να χωρεσει η σιλικονη στην επιφανεια κολλησης? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 16-02-09 στις 00:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου,επειδη κι εγω ειμαι στη διαδικασια της κατασκευης ενυδρειου διαστασεω 120#65#45 σου λεω πως το 10 τζαμι το προτιμω δαγκωτο, ουτε καν το σκευτικα για 8αρι.Ακομη μου φανικαν λιγο ακριβατα τζαμια σου, εγω με 10 τζαμι στις διαστασεις που σου ανεφερα και με ολες τισ κοντρες μου πηγαν 130 ΕΥΡΩ.Μηπως θα πρεπει να ρωτησεις και αλλου να παρεις και καμια αλλη προσφορα? Παντως σε τζαμι κατω απο 10αρι με τιποτα!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθάρισμα Τζαμιών.... | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-01-09 19:04 |
Kατηγορίες τζαμιών? | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-12-07 13:50 |
Eυρεση τζαμιών | angel1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 17-05-07 22:29 |
Κίνδυνος Αποκόλλησης τζαμιών; | bakogiannisd | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 30-09-06 18:13 |
Πάχος τζαμιών. | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-02-04 21:33 |