|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη που δεν απαντησα αλλα ειμαι στο Νησι μου και δεν εχω Internet.
Εγω τα λιπασματα τα πηρα απο Ευριπιδου μολις στριβεις απο Aθηνάς σε κατι μαγαζακια με ειδη ανθοκομικης και λιπασματων. Οσο για τα trace μας καλυψε ολους ο sir μιας και ουτε κι εγω ηξερα, ουτε το ειχα ψαξει ακομα. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι πές μας από που μπορούμε να το προμηθευτούμε και εμείς οι συντοπίτες σου.
|
|||
|
|||
![]()
την τελευταία βδομάδα άρχισα να βρίσκω τι θέλει το δικό μου και το βλέπω στις λίγες άλγες που είχα οι οποίες υποφέρουν
Το μόνο κομμάτι που δεν πιάνω είναι με το διοξείδιο Ακόμα μπουκάλα δεν έχω, αλλά μέχρι τέλη αυγούστου θα μπει Λες Raven ότι βάζεις σε 300 λίτρα 30 με 33 ppm δηλ 300 φυσαλίδες το λεπτό Αυτό πως ακριβώς βγαίνει? Εγώ στα 96 μεικτά 80 καθαρά πόσες πρέπει να έχω ώστε να πιάσω τα 30 ppm? |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υπάρχει κάποιος μπούσουλας που να λέει στα τόσα λίτρα τόσες φυσαλίδες ή βάζεις co2 μετράς τιμές και ξανά από την αρχή μέχρι να πετύχεις την συγκέντρωση? |
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα το πεχα που εχεις αυτο λεει ο πινακας
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω ph 7.5-7.6
Σύμφωνα με τον πίνακα δεν πρόκειται ποτέ να πιάσω ppm 30 ¶ρα τι γίνεται? Μετράω ph.kh λίγο πριν κλείσουν τα φώτα μέχρι να το πετύχω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπανση | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 01-09-08 18:28 |
λιπανση | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 12-05-08 21:26 |
λιπανση | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-04-08 16:40 |
ΛΙΠΑΝΣΗ | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 16-11-07 14:45 |
Αυτοματοποιημενη λιπανση. | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 13-05-05 17:28 |