|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν φτιαξεις και ολας βαση τι να συζηταμε τωρα... Νομιζω οτι το ενυδρειο αυτο εχει 5 ετη εγγυηση. Για ρωτησε ισχυει με αλλη βαση ( να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!)
|
|
|||
|
|||
![]()
Λες δηλαδη οτι μπορουν να ισχυριστουν οτι χωρις την μαμισια βαση δεν ισχυει η εγγυηση? Τρομερο θα ηταν αυτο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το λεω αυτο. Απλα διευκρινισε το να εισαι σιγουρος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγινε θα τους ρωτησω
|
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικα με την αμμο θαλασσης θα σου προτεινα να την μαζεψεις εσυ κ να την ξεπλυνεις με καυτο νερο για να εισαι σιγουρος!! (για τυχον παρασιτα)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι λιγο δυσκολο να μαζεψω εγω δεν υπαρχουν τα μεσα ...
Για ετοιμη ?? τι προτινεται |
|
||||
|
||||
![]()
Για τύπο φίλτρου της eheim, θα σου πουν οι έχοντες μιας και εγώ ούτε ζωγραφιστή δεν θέλω να την βλέπω.
Για το φιλτράρισμα, θα βάλεις το ήδη στρωμένο 2217 και θα μπολιάσεις απο το εσωτερικό του ΡΙΟ το νέο εξωτερικό που θα πάρεις. Το νερό του παλιού δεν χρειάζεται να το μεταφέρεις μιας και η βιολογία ουσιαστικά δεν βρίσκεται στο νερό αλλά στο φίλτρο και στα "διακοσμητικά" (υπόστρωμα, πέτρες κλπ). Φυσική άμμο θαλάσσης καθαρισμένη δεν θα βρείς. Θα πρέπει να πάρεις απο μάντρα με οικοδομικά υλικά (περίπου 2-3¤ τα 20-25 κιλά) και να την πλύνεις εσύ καλά. Μιας και προσθέσεις αραγωνίτη είναι προτιμότερο να αγοράσεις λευκή ουδέτερη άμμο (απο κάποιο πετ) για να την αναμείξεις με τον αραγωνίτη (που είναι και αυτός λευκός). Είναι προτιμότερο για λόγους αισθητικής (θα έχουν ίδιο χρώμα) αλλά και θα γλυτώσεις το πολύ πλύσιμο που θέλει η θαλάσσης.
|
|||
|
|||
![]()
παιδια τα elite μονο στο ζωοφιλια υπαρχουν ? Ποιος αλλος τα πουλαει μιας και θελω να παρω προσφορες!
------------------------- Ξεχασα να πω περιοχη Αθηνα βορεια προαστεια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rom : 10-02-09 στις 13:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|