|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος ? εγώ ?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι. Για τον saxo λεω που εχει πρόβλημα.
Εσυ μαλλον το πολυ πολυ να ριχνεις κανένα φυσιγγι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια τιποτα δεν ριχνω ( ουτε flouris ουτε excel). Επισης δεν εχω CO2.
Το κερατοφυλλο οταν το παρελαβα και πηγα να το ξεπλυνω κλπ. αρχησε να διαλιετε ( πιστευα οτι ετσι ειναι μιας και ηταν πολυ λεπτο το κοτσανακι του) Μεσα στο ενυδρειο απο την ωρα που το εβαλα, εβλεπα τις βελονες να φευγουν δεξια αριστερα.. τις τρελης. Ειδα και επαθα να καθαρησω το ενυδρειο. Γιαυτο ψαχνω κατι ποιο ανθεκτικο. Κατεληξα οτι η egeria densa ειναι αυτο που χρειαζομαι μαλλον. Εβαλα και αγγελια εαν εχει κανεις λιγη που να μην χρειασετε να αγορασω. |
|
||||
|
||||
![]()
το παρελαβες χαλασμενο ηδη μαλλον...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με τι πήγες να το πλύνεις ? Με διάλυμα χλωρίνης ? Δεν αντέχει.
Από την άλλη μπορείς να ρίξεις (αν την αφήσουν τα ψάρια σου) στην επιφάνεια riccia.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι εχει το κερατοφυλλο? | sotos+ramona | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 11-11-08 13:53 |
Κερατοφυλλο? | mpourmpoulithras | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-01-08 19:06 |
κερατοφυλλο | alexinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-04-07 11:29 |
ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ?? | sbravos | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 22-03-03 16:29 |