|
|
||||
|
||||
![]()
τα σκαλαρια πηγαινουν ειτε σε ζευγαρι ειτε σε κοπαδι...επειδη εχεις ηδη 1 και υποθετω πως ειναι δυσκολο να διακρινεις το φυλο του καλυτερα βαλε αλλη μια 4αδα.....αλλα επειδη τα λιτρα σου δεν ειναι πολλα για 5 ενηλικα σκαλαρια μελλοντικα, μπορεις οταν σχηματιστει ζευγαρι να κρατησεις αυτα.....
τι υψος εχει το ενυδρειο σου?? πρεπει να ειναι αρκετα ψηλο λογω σχηματος των σκαλαριων....οσο για το χρωμα...θεμα γουστου...εγω εχω χρωματιστα αλλα θα το γυρισω σε πιο φυσικο χρωματισμο... με το μονομαχο πολυ προσοχη και συνεχης παρατηρηση γιατι τα σκαλαρια σαν κιχλιδες δε ξερεις ποτε μπορει να τσαμπουκαλευτουν...προσωπικα δε θα τον εβαζα με τα σκαλαρια...
|
|||
|
|||
![]()
Εχει καθαρό ύψος 40-45εκ τα οποία μάλλον είναι οριακά. σκεφτόμουν να βάλω άλλα 3.
Με τί άλλο να τα συνδυάσω? |
|
||||
|
||||
![]()
ενα κοπαδακι κορυντορας....
![]() μηπως να αυξανες την ποσοτητα της τυρφης?? θα πρεπει για τετοια ψαρια να εχεις πιο μαλακο νερο...
|
|||
|
|||
![]()
Θα βάλω περισσότερη.
Δέν μου αρέσουν πολύ τα γατόψαρα όμως....κάτι άλλο??? |
|
|||
|
|||
![]()
Καμιά άλλη πρόταση?
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι τα Νεον και τα γκαπυ δεν σου αρεσαν?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι και οι ιδανικοι συγκατοικοι για τα σκαλαρια....μπορει να γινουν και η τροφη των σκαλαριων...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μου άρεσαν πολύ (ιδίως το νεον) αλλά είναι αυτό που λέει ο Πάνος...
Τι λέτε για γκουράμις? αρλεκίνους? ή άλλα είδη τέτρας? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή ψαριών... | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 09-10-08 13:48 |
Επιλογή ψαριών | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-04-07 13:53 |
Επιλογή ψαριών! | maria7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-04 13:47 |
Επιλογή ψαριών | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-05-04 03:27 |
Επιλογή Ψαριών | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-03-03 15:36 |