|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες είναι wooden stone από τον Ερμή στο Κορωπί. Τις πήρα γιατί οι στρογγυλεμένες μου μοιάζουν αφύσικες. Από χρώμα δεν λένε και πολλά αλλά έτσι κι αλλιώς η άλγη τις σκεπάζει σε κάποιο βαθμό. Η φεγγαρόπετρα πιστεύω δεν θα πολυφαίνεται μετά την άμμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε καλο ειναι σαν στησιμο αλλα να προσεξεις κατι...
επιδη οι πετρες σου σχηματιζουν ενα τοιχος και δεν ειναι κατι σαν βουνο... πρεπει να κοιταξεις να ειναι πολυ καλα κολλημενες με σιλικονη... αν κανει οτι πεφτει μια πετρα δεν θα μεινει τιποτα ορθιο και θα βρεις ενα δωματιο χαλια... προσοχη μεγαλη!!!! καλο κολλημα οι πετρες απο την βαση μεχρι την κορφη...
|
||||
|
||||
![]()
Δεύτερη απόπειρα στησίματος.
Έφυγε η φεγγαρόπετρα γιατί τελικά υπάρχουν πάρα πολλές μικροκρυψώνες και μάζεψα και τις πέτρες πιο πίσω για να υπάρχει περισσότερος χώρος μπροστά χωρίς να ακουμπάνε σε τζάμι. Φίλε Θανάση έχεις απόλυτο δίκιο και έχω βάλει τις πέτρες όσο πιο σταθερά γίνεται και έχει μπει σιλικόνη παντού. Επίσης σκέφτομαι να μπουν 1-2 βαλισνέριες για να χωρίσουν λίγο καλύτερα τις περιοχές και να σπάσουν λίγο τη μονοτονία τις πέτρας. Πως σας φαίνεται τώρα ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πιο ωραιο τωρα και με περισοτερο χωρο για κολυμπι.... μπραβο και παλη μπραβο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ !!
Με βοήθησε και το σχήμα που έχουν οι πέτρες. Τελικά άξιζε η 1 ώρα που τις διάλέγα ![]() Αύριο ελπίζω να καταφέρω να βάλω την άμμο. |
|
|||
|
|||
![]()
για να μην ανοιξω νεο θεμα , θελω να κανω μια ερωτησημπορει να ειναι χαζη , αλλα οκ κανεισ δεν ξερει τα παντα..., επειδη θελω να βαλω και εγω κιχλιδες, το προβλημα ειναι οτι δεν μαρεσουν τα ενυδρεια που ειναι πετροδη οπως του φιλου, αλλα τα φυτεμενα ενυδρεια, μπορω να τις βαλω σε φυτεμενο ενυδρειο? η εστω να κανω το μισο με πετρες οπως στις φωτος πιο πανω και στο υπολοιπο να εχω και φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε, δε μπορεις να κανεις φυτεμενο ενυδρειο κ να βαλεις κιχλιδες, το πολυ πολυ να βαλεις 1 ειδος φυτου. Εγω οταν το δοκιμασα μου το ετρωγαν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι αρκετά σκληρές και δεν μπορούν να τις φάνε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Rio180 | soupia | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-01-09 23:14 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |