|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις?
|
||||
|
||||
![]()
Το πλαστικο που εχει για την υγρασια σταματαει πολυ φως και δεν εχει την ιδια αποδοση με μια Τ5 που δεν θα ειχε αυτο το περιβλημα.
Αυτο το φωτιστικο που χρησιμοποιησες ειναι για κουζινες , κτλ... Με αποτελεσμα να αποδίδει στο μισο απο οτι θα μπορουσε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το λινκ του το δωσα και παραπανω.Οκ να βγαλω το πλαστικο..αλλα τι να βαλω στη θεση του ωστε να μην εχω προβλημα με την υγρασια?σιλικονη θα βοηθουσε?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω πως ακριβως ειναι απο μεσα το συγκεκριμενο.
αλλα δεν νομιζω να βοηθησει και πολυ η σιλικονη, εκτος και αν το πασαλειψεις. Το καλυτερο ειναι να βγαλεις το μπαλαστ του εξωτερικα και να αφησεις μεσα μονο την λαμπα με κλεμες και θερμοσυστελλομενο. Μονο ετσι εξασφαλιζεις οτι δεν θα παρει υγρασια μεσα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
είναι πιο εύκολο απόσο φαίνεται
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω αυτο ηθελα να κανω αλλα μου φανηκε αρκετα δυσκολο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί όντως να είναι ευκολότερο απ' όσο δείχνει αν συνοψιστεί η όλη κατασκευή και παρουσιαστεί εκ νέου !
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερη λάμπα για juwel record 60 | alexinio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 23-01-09 13:56 |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Δεύτερη λάμπα. | ΠΑΝΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-12-06 18:20 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |
Δεύτερη λάμπα σε ενυδρείο carrefure | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 07-07-06 13:56 |