|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποσους δισκους έχεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!Μετα απο ενα ατυχες γεγονος που δεν ξερω απο τι εχει συμβει,μεσα εχω 5 Δισκους!
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια χαρα ...τι εγινε ??
εχασες ψαρακια ?? ![]() καποτε καπως και χωρις αιτια ολοι μας ειχαμε ατυχη στιγμη ....... ![]() οποτε συνεχιζεις .....τι σου εχει μεινει μεσα ? και μια συμβουλη ....για να ξερεις παντα (εε οχι και παντα ) τι εχει συμβει σε ενα δισκοενυδρειο και τι εφταιξε τι πηγε στραβα η και τι δεν ....πρεπει να ειναι μονο με δισκους .....τιποτα αλλο μεσα
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε mikele!Δυστηχως εχασα!
![]() Ηθελα να κανω λιγο πιο περιπλοκο ενυδρειο και οχι μονο Δισκους,αλλα αντιλαμβανομαι οτι αυτα ειναι δυσκολο να συνυπαρχουν,λογω διαφορων στις απαιτησεις! Απλα αυτο που με πειραξε ειναι οτι ολα τα ψαρια και μη,συμβιωνανε μια χαρα μαζι και με τα φυτα τα οποια εχουν κανονικη αναπτυξη,μια μερα ηρθαν τα πανω-κατω χωρις να μπορω να εξακριβωσω τον λογο! Σημερα τελειωσα την θεραπεια,εβαλα ανθρακα να γινει ο καθαρισμος,και σκεφτομαι σε 4 μερες να βγαλω τον ανθρακα και να βαλω myxazin για τελευταια προσπαθεια! Μεσα εχω: 5 Δισκους 8 sae 30 γαριδες amano & chery 2 clown 2 ινδιανακια Τωρα το μονο που ευχομαι και προσπαθω ειναι να τελειωσει αυτη η περιπετεια για τα ψαρια μου και εμενα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω παρατηρησα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα οταν αφησα μονους τους τους δισκους (εκτος απο τα corydoras)...ολα τα αλλα ψαρια τα στρεσσαρουν τα δισκακια με τις γρηγορες και αποτομες κινησεις τους! Οι δισκοι δεν ειναι δυσκολα ψαρια απλα θελουν κρυψωνες (με ριζες), την ηρεμια τους (απο αλλα ψαρια), χαμηλο Ph, μαλακο νερακι και φυσικα καθαρο νερακι. Ειναι ευκολο να "ξεγελαστεις" απο την συμπεριφορα τους και να νομιζεις οτι ολα πανε καλα!!Θελουν πολυ παρατηρηση ωστε να καταλαβεις τι θελουν...Μολις αποκτησεις αυτες τις εμπειριες τοτε θα ειναι σαν να σου μιλανε (στην ουσια σου μιλανε απλα εσυ δεν τα καταλαβαινεις)!!! ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ στο ενυδρειο σου! Θεραπεια για τι πραγμα?Εχεις εντοπισει τι ειναι??
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο φιλε μου,οτι ειναι ψαρια που τους αρεσει να ειναι στην υσηχια τους!Οσο και για το οτι μιλανε απλα δεν τους πιανω συμφωνω και σε αυτο!Απο εμπειρια προσπαθω να μαθαινω ολο και περισσοτερα πραγματα και ολα αυτα για να ειναι τα ψαρια μου καλα!
Δεν θα σταματησω να προσπαθω για το καλυτερο τους! Οσο για την θεραπεια που εκανα ειναι γιατι παρατηρησα συψη πτερυγιων και σαν βακτηριδιακη μολυνση η οποια δεν μπορω να σκεφτω απο που μου εχει συμβει! Μπορεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βγαλε φωτο να δουμε αν μπορουμε να δουμε τι γινεται!! Σαν πρωτο βημα ειναι να δωσεις σε καποιον που θελει (και μπορει να διατηρησει τα κλοουν) και τα sae θα σου ελεγα... Τι θερμοκρασια εχει το ενυδρειο σου? τελευταιες μετρησεις ph,kh,gh,no2,no3 αμμωνια?εχεις αντιστροφη οσμωση? Η καλη ποιοτητα του νερου ειναι οτι καλυτερο για τους δισκους! τρωνε ολα κανονικα? υπαρχει καποιο να κρυβεται? βλεπω οτι τα αγαπας τα ψαρακια σου!!πρεπει επισης να τους δωσεις κρυψωνες μεσα στο ενυδρειο σου (συνηθως με ριζες) που δημιουργουν σκιερα σημεια ωστε να νοιωθουν ασφαλεια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ωραιοτερη φωτο του ενυδρειου μας. | Raven | Φωτογραφίες μελών | 408 | 01-12-15 00:32 |
φωτο | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-03-08 00:42 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |
Φωτο ενυδρειου τωρα και με......αμμο. | salcon | Malawi | 22 | 06-02-03 02:34 |