|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια οσον αφορα την αμμο πως την καθαριζεται?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πλυσιμο πλυσιμο...........και πλυσιμο ! και μολις τελειωσεις ριξε και ενα βρασιμο!Δεν ξερω αν βαζουν τιποτα μεσα αλλο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν με καταλαβατε παιδια .
Αφου εχει μπει η αμμος και το ενυδρειο δουλευει για αρκετο διαστημα, μετα με τα ψαρια μεσα πως καθαριζεται η αμμος? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ε!!! σε έχασα λίγο. |
|
||||
|
||||
![]()
απλα με σκουπα βυθου θα μπορουσες μια φορα το μηνα η αμμος και η σωστες πετρες ειναι μονοδρομος για τα ψαρακια σου
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις και για τον χρονο που αφιερωσατε !
|
|
||||
|
||||
![]()
με σκουπα βυθου μια χαρα καθαριζεται το πολυ πολυ να ρουφηξει και λιγη
αν και δεν ειμαι υπερ του σκουπισματος αν μεινει καποιο καιρο χωρις σκουπα ο βυθος ''στρωνει'' και κατα καποιο τροπο αυτοκαθαριζεται το χω παρατηρισει σε ολα μου τα κατα καιρους ενυδρεια και δεν χρειαζεται βρασιμο απλα καλο ξεπλυμα σε κουβα και το πολυ βαζεις για καμια βδομαδα ανθρακα στο φιλτρο να τραβηξει αν τυχον εχει κατι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα?? | odin79 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-04-08 07:40 |
Προβλημα????? | gohn1990 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 24-03-08 18:01 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |