|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Βασίλης Ομορφιες απο τη Σιφνο η συζήτηση συνεχίζεται και αφού κλείσει ο υπολογιστής, είμαστεεδώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sifnos : 04-02-09 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Mov tang nomiz w thelei perissotera litra ta opoia den exw. Tha to stressarw kai tha psofisei sto telos |
|
|||
|
|||
![]()
akomi eimai stin diadikasia kataskeuis. 300 litra to kyriws enydreio. kai sump tha deixei. oso xwraei.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξ' άλλου το βασικό μου μέλημα δεν ήταν να τα ζωντανέψω αλλά να έχω κάτι αισθητικά ταιριαστό ως βάση. Επειδή είμαι σε ξένο pc, σε λίγο που θα είμαι σπίτι, θα ανεβάσω κάποιες Photo για να δεις πως είναι σήμερα.
|
||||
|
||||
![]()
Ο βράχος απο το aquaristic είναι (θεωρητικά) βράχος σαν αυτόν που αγοράζουμε ως ζωντανός μόνο που είνια πλέον ....ψοφιος!Με τον καιρό αν τον βάλεις σε ενυδρείο μαζί με ζωντανό βράχο θα αποκτήσει και αυτός δυναμική και θα "ζωντανέψει" όπως του Chris!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
To acquaristic exei kai coral rock kai coral tuff. H diafora poia einai sta dyo eidi?
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις πως ειναι ο ιδιος με αυτον που εισαγουν τα δικα μας pet shop?και τραγανα να βαλεις μεσα στο ενυδειο παλι θα ζωντανεψει. αυτο που κανει τη διαφορα ειναι ο ιδιος ο βραχος.τα "υλικα" δηλαδη που αποδομηθικαν προκειμενου να δημιουργηθει αυτος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κερκίδες - βάσεις για ζωντανό βράχο??? | freediver | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 28-07-08 22:00 |
Επιλογή αντλίας για fish only με ζωντανό βράχο | thsamios | Κυκλοφορία | 4 | 18-03-07 09:35 |
ζωντανά ψαράκια .. πακέτο !! | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 11-11-05 07:35 |