|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης Παρουσιάσεις ενυδρείων Ελλάδας - Ευρώπης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
περσινα μακη ναι...ξινα καθολου!
![]() ηταν μεγαλο μαθημα για μενα αυτο ποστ....ελπιζω και για αλλους... δεν εχει σημασια αν καποιος "βγηκε απο πανω"...θα μεινω σε 2 "ηθικα διδαγματα" 1. οταν φιλοξενουμε ενα ειδος καλο ειναι να μαθουμε οτι περισσοτερο μπορουμε γυρω απο αυτο...εστω κι αν χρειαστει να περασουμε ωρες σε μια οθονη υπολογιστη η μεσα σε βιβλια... 2.εχουμε εκπληκτικα πραγματα γυρω μας και σκοπιμα-η-μη αδιαφορουμε... (για την ιστορια να αναφερω οτι το ελληνικο βιοτοπικο συνεχιζει την υπαρξη του.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, συνέχισε να ακολουθήσουν και άλλοι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ας ερθει τωρα ο τσοπανης ...θα με βρει ετοιμο....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xα,χα,χα σωστό, σωστότατο και μάλιστα σε όλες τις (πιθανές) εκδοχές.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε άντε, πού είναι οι φωτό...να μη δούμε πως πάει????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει μεταφερθει σε λιγοτερα λιτρα με 6 ψαρακια και 2 ειδη φυτων μονο...οταν βρω χρονο θα βαλω φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
μπηκα λιγο αργα στο συγκεκριμενο θεμα αλλα θελω και εγω να σου πω ενα μπραβο για το εγχειρημα σου.
συνεχισε ετσι! |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Πανο πρωτα απο ολα, αν και καθυστερημενα, συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου και την υπομονη σου!! (Αναφερομαι στις ανουσιες, στυλ δημοσιων υπηρεσιων, παρατηρησεις καποιον που δεν ηξεραν καν γιατι τις εκαναν)
Ειχα δοκιμασει και εγω να μεταφερω καποια φυτα απο ενα ρυακι της περιοχης μου οταν πρωτοξεκινησα, πραγματικα ημουν παντελως απληροφορητος αλλα και τυχερος καθως δεν ειχα καμια απωλεια ψαριου οσο καιρο διατηρησα τα φυτα, ο πλεκο που ειχα τοτε(πριν 4-5 χρονια)ζει ακομη σε ενα απο τα ενυδρια του φιλου Μανωλη!! Καποια απο τα φυτα αντεξαν και ηταν πανεμορφα, περιπου μετα απο ενα χρονο συμβιωσης τροπικων ψαριων με ελληνικα φυτα εμαθα πως αυτο που εκανα ηταν λαθος και με βαρια καρδια τα εβγαλα... Ελπιζω να συνεχισεις την προσπαθεια και να μην σε αποθαρυνουν τα κομπλεξ καποιων.. ΥΓ: Απο τις απαντησεις που εδωσες και την υπομονη που εδειξες δεν μπορω παρα να πω μια λεξη: RESPECT |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
με εχεις πιασει μιχαλη....
![]() εχω αφησει ηδη ανοιχτο το καπακι και με την εξατμιση τωρα που ανοιγει ο καιρος.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο με δισκους | kanarini | Δίσκοι | 13 | 16-04-08 06:31 |
βιοτοπικο ενυδρειο | steady | Δίσκοι | 24 | 01-07-07 12:49 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 50 ΛΙΤ. | georgetax | Malawi | 117 | 03-03-07 20:34 |
Κουνουποψαρο Ελληνικο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 6 | 30-11-05 10:19 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |