|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί τί παίζει με το πλέκο? Μου δώσανε κι εμένα ενα (μικρό) αλλά φαντάζομαι μεγαλώνει πολύ?..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξαρτάτε από το είδος αλλά για να μην πω όλα τα είδη θα πω τα περισσότερα θέλουν ενυδρεία μεγαλύτερα των 60 λίτρων.
|
||||
|
||||
![]()
είναι αρκετά μικρο ακομα και πολυ ντροπαλος
αυτο το τίναγμα που κάνει με τρελενει ![]() Παράθεση:
-------------------- θα ανεβάσω και αλλες καλήτερες |
|
||||
|
||||
![]()
νεες φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
η αποκορυφωση της egeria densa..
![]() ωραια η ζουγκλα σου!!!...αλλα δε θα την "εσπαζα" τοσο ..θα την ειχα σε πιο πυκνες συσταδες την egeria... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ηλία. Καλά το πας. Μπήκα και εγώ στα αίματα....Επιπλέον φυτά και αλλάγή μερικών ψαριών. Το Σάβατο-Κύριακο αλλάζει η μορφή αλλά τα αρχαία ...μάλλον θα μείνουν. Μου λείπει η πατρίδα...τι να κα΄νουμε. Όταν αρχίσουν οι γέννες τι θα κάνεις??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
και εγω αυτο σκεφτομαι γιατι εχει ξεραθει λίγο πίαω και θα την μαζέψω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 04-02-09 στις 07:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέο φυτεμένο για ζωοτόκα | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 5 | 19-01-09 12:39 |
60λιτρο - φυτεμένο με ζωοτόκα | Ηλίας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 12 | 07-11-08 13:46 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Ζωοτόκα -υβρίδια | msigouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-06-07 20:23 |