|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Τοση κακια; λες να ηταν σαμποταζ;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω εγώ ρε Αλέξανδρε τί άλλο να πω. Τώρα σκέφτομαι τί να το κάνω Τανγκανίκα μαλών όχι απο την αρχή δεν με πήγε, λέτε να επιμείνω λίγο
|
|
||||
|
||||
![]()
Λυπαμαι πραγματικα για τα ψαρακια σου!!!
Για να εχεις απωλειες 100% θα πρεπει κατι να δηλητηριασε τα ψαρια (αλλιως δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο)...Ακομα και να ηταν ηδη ολα αρρωστα δεν θα πεθαιναν ολα μαζι συγχρονως!Ισως καποιος εριξε κατι που τα σκοτωσε!Αν επιχειρησεις να το ξαναλειτουργησεις θα σου προτεινα να το μεταφερεις σε καποιο πιο "ηρεμο μερος" και αν ακομα δεν μπορεις να το βαλεις σε σημειο που δεν θα ειναι ευκολο να εχει προσβαση στο καπακι.... Καποτε (πριν 9 χρονια) η αδερφη μου θελοντας να ξεφορτωθει ενα πακου που δεν της καθοτανε καλα στο ματι πηρε χλωρινη και αζαξ και τα εριξε με την δικαιολογια (στο πονηρο μυαλο της) οτι ηθελε να καθαρισει απο μεσα το ενυδρειο. Φυσικα δεν ημουν σπιτι ....Οταν γυρησα σπιτι τα ειδα ολα στον αφρο αναποδα. Επαθα σοκ!Τραβαγα τα μαλια μου!Η απαντηση της: ** ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ? ** ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω λεω να επιμεινεις σ αυτο που σου αρεσε απο την αρχη. Βουρ ξανα για Τανγκανικα...τι, ετσι ευκολα θα ηττηθεις ;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή μιλάς για ιατρείο... Μήπως κάποιος πελάτης ή καθαρίστρια έκανε το θαύμα του? Μήπως κάποιο παιδάκι..τάισε τα ψαράκια με τίποτε περίεργο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ Αλεξανδρε αλλά θα πάω σε άλλον συνδυασμό. Θα τον σκεφτώ και μετά θα καταλήξω, μάλλον με βλέπω για Leleupi και Julido regani, θα δούμε.....
------------------------- Μπά η καθαρίστρια έρχεται την Κυριακή, δηλαδή μετά το περιστατικό, και απο όσο θυμάμαι την Παρασκευή το απόγευμα δεν πέρασαν παιδάκια. Και μήν ξεχνάμε οτι καπάκι είναι τουλάχιστον στο 1.60. Μεγάλος την έκανε την δουλιά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Filotas : 02-02-09 στις 22:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χα,χα γιατρούλη μου, έχεις τρομερό ιατρείο σε παραδέχομαι.
Στείλε μία πανοραμική φώτο να το δούμε ![]() Α και βάλε λουκέτα στα καπάκια καλού κακού. |
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς κάποιος πρέπει να έριξε κάτι... Δύσκολα δικαιολογείται αλλιώς...
Πάντως για μένα καλό θα ήταν να κάνεις ακόμα μια προσπάθεια με Tanganyika!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Sorry για την ποιότητα αλλά είναι απο κινητό!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταστροφή | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 12-11-08 17:42 |
Καταστροφή | mpampis | Malawi | 6 | 25-06-07 18:56 |
Απίστευτη ενηλικίωση γκάππυς...! | filoxenos | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 15:12 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |