|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι τι ώρα θα είσαι εκεί Στάυρο;
|
||||
|
||||
![]()
καλη σας επιτυχια στην εκθεση.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα τις 18:00 σημερα Δευτερα, θα ειμαστε εκει, και θα στηνουμε. οποιος θελει να ερθει για καφε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πίνοντας το καφεδάκι του και θα βοηθήσει ώμος λίγο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μονο, αν εχει ορεξη!!! Κανεις δεν πιεζει, ουτε επιβαλει!!!
Θα ερθεις? Αν ναι, παρε με τηλεφωνο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ολα πανε τελεια!!!! κριμα να ειμαστε εμεις μακρυα και να μην μπορουμε να ειμαστε ολοι εκει!!!!!
παντος μπραβο σας!!!!! ολα ειναι τελεια... θα εχετε μηπος και τιποτα σπανια ψαρακια???? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λιγουρη!!!
![]() ![]() ![]() μπραβο παιδια!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() ρε οπου δεις και γραφω με κυνηγας???? απο ενδιαφερον ρωτησα.... τι κακια που την εχεις αυτος ο mod.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μα ο,τι σπανιο δεις το ορεγεσαι....
μαδαγασκαρη τα εκανες τα νευρα μας....προκειμενου λεει να βαλει κατι σπανιο θα βαλει ψαρια το 2346 μ.Χ. τωρα τι θες να δεις στην εκθεση σπανια ψαρια?? να ειναι ακομη δυσκολοτερο να τα βρεις και να βαλεις ψαρια στο ενυδρειο την 4η χιλιετια? ελεος! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και επιδη το ενυδρειο θα μενει με αυτα τα ψαρια... κανω υπομονη...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |