|
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετε! Μελιιιγο ψαξιμο ιντερνετικο που εχω κανει εχω καταληξει σε ενα πραγμα. Τα λιτρα.
Το ενυδριο θα ειναι 60-80 λιτρα. Τωρα μπορειτε μηπως να μου κανετε προτασεις ως προς τι να εχει μεσα του. Το σχεδιο ειναι: 1. Αγορα ενυδριου & εξοπλισμου 2. Μεσα θα μπει το χρυσοψαρο μου, στην αρχη μονο του (να νιωσει και λιγο βασιλιας...) και μετα και αλλα ψαρακια σιγα σιγα αφου γινει και η θεραπια του με το καλο... 3. Τι ψαρια μπορουν να μπουν μετα μεσα? Τι φυτα? 4. Τι να προσεψω (περιπου) στην αρχικη αγορα? Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν πας σε 100 παρε και δευτερο ψαρι. Μιλαμε για ενα ζωο που εχει τις δυνατοτητες να γινει συντροφος σας για πολλααααα χρονια. Καντο να νιωσει ανετα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα αν δεν ερθει πρωτα το επιπλο, δεν δω ποσο ειναι το 80αρι απο κοντα και δεν μετρησω, μαλλον τσαμπα υποθεσεις κανω. Οποτε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, το έπιπλο σε πελεκάνο το παραγγείλατε? Δεν μπορείς να γνωρίζεις τις διαστάσεις εκ των προτέρων και τον χώρο που σου αφήνει προς διάθεση του ενυδρείου?
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη, το θεμα μου ειναι οι διαστασεις του ενυδριου. Το επιπλο ξερω ποσο ειναι. Ενυδριο ομως ουτε εχω διαλεξει, ουτε τις φυσικες διαστασεις του ξερω.
Τα site ειναι πολυ φειδωλα στις εικονες και στις διαστασεις. Ακομα και το site που μου εστειλαν με pm απο φωτογραφιες ειναι δραμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο, εγω τα βρισκω πρωτα αυτα συνηθως. ποια εταιρεια κοιταξες?
Τεσπα, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να "εκμεταλευτεις" τις διαστασεις του επιπλου αλλα να φροντισεις να μην εξεχει καθολου η γυαλα απο αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω κοιταξει σε καποιο καταστημα ακομα. Εκανα google και ειδα οτι βρηκα.
Anyway θα εχουμε νεα συντομα. Θα πρεπει να παω και σε καποιο μαγαζι για να δω απο κοντα ωστε να αποκτησω και την αισθηση του ογκου. Τωρα μιλαω στον αερα. Μπορει το 80αρι να μου φανει μικρο και να παω στα 100+. Μπορει να ειναι αυτο που ζηταω. Μπορει να το θεωρησω μεγαλο. Δεν ξερω. Παντως ειναι κρινα να μπω στην διαδικασια και να μεινω με ενα ψαρι. Οκ, αν ειναι και παρω κατι "μικρο" παλι, μονο του θα το αφησω. Αλλα θελω να εινια μεγαλο ωστε να εχει και παρεα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |