|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σεζαρ, παρε με τηλεφωνο να τα φερεις την τριτη η την τεταρτη.
Thanks
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλίκι θα φέρω εγω και κάνα διακοσμητικό και αερανλία.
|
|
||||
|
||||
![]()
σταυρο, χαλικι βρηκαμε απο το Χρηστο το Παγκαλο, φερε τα αλλα που λες!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Χρειαζομαστε μνημη για ψηφιακη μηχανη, για να τραβηξουμε βιντεο, το σεμιναριο.
Μας κανουν 2 τυποι, SD kai CF compact flash, οποιος εχει μνημη μεγαλη χωρητικοτητας 1gb και πανω, να επικοινωνησει μαζι μου η να την φερει μαζι του αδεια, στο σεμιναριο, γιατι εχω χασει τη δικια μου και δε μου φτανουν. Ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Και αν δεν έχει μνήμη ας πάρει την φωτογραφική του και κάνετε μεταφορά των φωτογραφιών με cd dvd κλπ
|
||||
|
||||
![]()
thanks to bella!
Το καλυψαμε πληρως το σεμιναριο, ολα οκ!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το πιστεύω .Και σε αυτό "ανακατώθηκε" η Ράνια (bella)... η αποκάλυψη της έκθεσης.Υποκλίνομαι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξοπλισμος | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 18 | 03-11-08 16:28 |
Εξοπλισμος ΟΧΙ | Satriani | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 14-05-08 18:13 |
εξοπλισμος | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-11-06 19:54 |
Εκθεση pet-shop? | wodan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 12-09-06 11:33 |