|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει κάποια αναλογία? Δηλαδή το μέγεθος του ενυδρείου με το μέγεθος του ψαριού? Καταλαβαίνω όσα λέτε. Συμφωνώ όσο μεγαλύτερος χώρος τόσο πιο άνετα ζει αντίστοιχα το ψάρι, ο σκύλος κτλ κτλ. Δεν έβαλα ένα σκύλο σε 1χ1!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα ψαρια λογω σχηματος θελουν ψηλο ενυδρειο και αλλα επιμηκες επειδη ειναι γρηγοροι κολυμβητες...αλλα θελουν πολλα λιτρα γιατι απλα δε μπορεις να βαλεις ενα μονο του αλλα πρεπει να ειναι κοπαδι του ιδιου ειδους... στα ψαρια που δημιουργουν εδαφικες επικρατειες ειναι σημαντικο περα απο τα λιτρα και το εμβαδο του πυθμενα... ειναι πολλοι οι παραγοντες που λαμβανονται υπόψιν και γιαυτο ρωταμε η διαβαζουμε για τα ειδη που μας ενδιαφερουν...
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ένα black moor. Τι μπορώ να του βάλω μαζί??? Κατα προτίμηση μικρού μεγέθους.
Τελικά σκέφτομαι ίσως να πάρω κ ενα λίγο μεγαλύτερο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα τωρα διαβαζεις τι σου γραφουν οι παραπανω ????
Μονο το black moor θελει 40 λιτρα...... Αν βαλεις αλλο ενα χρυσοψαρο πας στα 80..... Θα πας για 80λιτρο ενυδρειο ? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάρω μεγάλο....έτοιμο κομπλέ! Τα διάβασα τα παραπάνω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλληλούια..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια θελω να μεινουμε στο γεγονος οτι ολοι μας, πριν μπουμε στο φορουμ εμπιστευομασταν γνωστους και τα πετ σοπ. Ολοι μας καναμε το ιδιο λαθος δηλαδη γιατι δεν πιστευω να υπηρχαν πολλοι που να ηξεραν το φορουμ πριν αντιμετωπισουν καποιο προβλημα με τα ψαρακια που ειχαν αγορασει ηδη...
Εγω οταν αγορασα το 126 λιτρων ενυδρειο μου ειχα την εντυπωση οτι ειναι μεγαλο και οτι θα μπορω να βαλω οτι θελω μεσα... Οσο περναει ο καιρος βλεπω οτι εκανα λαθος. Επισης, ολη η προετοιμασια που λετε και ξανα λετε εδω μεσα δεν την εχω ακουσει απο κανενα πετ σοπ (ακριβως για τον λογο που επισημενετε οτι θελουν να πουλανε). Φιλε μου, καλα κανεις και μπηκες στο φορουμ και καλως ηρθες. Τα παιδια εδω μεσα θα σε πουν ολη την αληθεια γυρω απο τα ενυδρεια και τα ψαρακια μας. Ειναι οι μονοι που θα σου πουν ολη την αληθεια (σε μενα ηταν αρκετα σκληρη στην αρχη για να την δεχτω) και θα σε δωσουν και συμβουλες σωστες πανω απο ολα για το καλυτερο μελλον του ψαριου σου. αυτα..... |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε αφου εισαι απο θεσ|νικη γιατι δεν πας μια βολτο στο Quiko pet shop εκει βγαζουν καποιες προσφορες στα ενυδρεια στο δρομο για αεροδρομιο απεναντι απο το διαβαλκανικο κεντρο υγειας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριος στην παρέα | Zorba_The_Freak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 13-07-06 22:48 |
νέος στην παρέα | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 31-12-02 21:19 |